Zwarte keuken

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken in het zwart? Dan bent je bij ons aan het juiste adres. In dit bericht zullen wij meer toelichting geven over zwarte keukens. Op zoek naar nog meer inspiratie? Kom dan gezellig langs bij ons in de showroom of neem een kijken op onze Pinterest pagina.

zwarte keuken met eiland

Soorten grepen zwarte keuken

Het is in een zwarte keuken erg mooi om de hangrepen ook in het zwart te kiezen, dit zorgt voor een mooi geheel. De zwarte keuken handgrepen zorgen voor een look die heel industrieel is. Toch niet zo fan van zwarte handgrepen? Dan hebben wij in de SMAAK studio een groot assortiment aan grepen waar je uit kan kiezen. Naast de grepen op de zwarte keuken is het ook mogelijk om voor een greeploze zwarte keuken te gaan. Dit zorgt gelijk weer voor een modernere strakkere uitstraling van de keuken.

zwart kraan met gootsteen

Zwarte droom keuken

Wij helpen je graag met het vinden van de zwarte droomkeuken. Samen gaan wij op zoek naar de keuken die helemaal voldoet aan je wensen! Tijdens de afspraak met een van onze adviseurs geven wij je graag advies en creëren wij gezamenlijk je zwarte droomkeuken. Om je keuken te visualiseren zullen wij je keuken uittekenen in een tekenprogramma, zo krijg je gelijk een beeld bij de nieuwe keuken. Voor meer inspiratie kan je terecht op onze inspiratie pagina.

Raak geïnspireerd in onze SMAAK studio