SMAAK home

Ontdek onze diverse mogelijkheden voor het samenstellen van kasten die perfect aansluiten bij uw levensstijl en behoeften. Of het nu gaat om bijkeukenkasten die uw voorraad efficiënt opbergen, een dressing room die uw kledingcollectie op elegante wijze toont, een laundry room die uw wasroutine vereenvoudigt, of tussendeuren die uw ruimtes verbinden met een vleugje klasse, bij SMAAK Home vinden we altijd de perfecte balans tussen vorm en functie. Laat ons uw huis transformeren tot een ware uitdrukking van uw persoonlijke smaak en leefwijze.

Bijkeukenkasten

In een bijkeuken is efficiënte opslag essentieel voor het organiseren van schoonmaakmiddelen, voorraad en andere benodigdheden. Hier zijn enkele ideeën voor het samenstellen van bijkeukenkasten:

 1. Open planken en manden: Creëer een luchtige uitstraling door open planken te gebruiken voor veelgebruikte items zoals wasmiddelen, handdoeken en voorraad. Manden kunnen worden gebruikt om kleinere items op te bergen en te voorkomen dat de ruimte rommelig wordt.

 2. Kasten met verstelbare planken: Voor flexibiliteit in opslag kunnen bijkeukenkasten worden uitgerust met verstelbare planken. Dit maakt het gemakkelijk om de ruimte aan te passen aan veranderende behoeften en verschillende items van verschillende hoogtes op te bergen.

 3. Uittrekbare laden: Maximaliseer de toegankelijkheid van de opslagruimte door kasten uit te rusten met uittrekbare laden. Deze zijn ideaal voor het opbergen van kleinere items zoals keukengerei, schoonmaakbenodigdheden en snacks.

 4. Deurhaken en rekken: Maak optimaal gebruik van de ruimte aan de binnenkant van de kastdeuren door deurhaken en rekken te installeren. Deze kunnen worden gebruikt voor het ophangen van bezems, dweilen, stofzuigerslangen en andere benodigdheden.

Dressing Room

Een dressing room is een luxe toevoeging aan een huis, ontworpen om kleding, schoenen en accessoires op een georganiseerde en elegante manier op te bergen. Hier zijn enkele manieren om kasten samen te stellen voor een dressing room:

 1. Inloopkast met op maat gemaakte kasten: Maak gebruik van op maat gemaakte kasten met verschillende secties voor het ophangen van kleding, het opbergen van schoenen en het organiseren van accessoires zoals sieraden en handtassen.

 2. Verlichte kasten: Voeg verlichting toe aan de kasten om de inhoud beter te kunnen zien en de ruimte een luxueuze uitstraling te geven. Ingebouwde LED-strips zijn een populaire keuze voor dressing rooms.

 3. Spiegels op deuren: Installeer spiegels op de deuren van de kasten voor een handige manier om outfits te bekijken en te beoordelen. Dit bespaart ook ruimte omdat er geen aparte spiegel nodig is.

 4. Lades met sieradenelementen: Voeg lades toe met sieradenelementen zoals fluwelen voeringen en compartimenten voor het veilig opbergen van sieraden en kleine accessoires.

Laundry Room

Een goed georganiseerde wasruimte kan de dagelijkse wasroutine vereenvoudigen. Hier zijn enkele suggesties voor het samenstellen van kasten in een wasruimte:

 1. Hangende stangen: Installeer hangende stangen in de kasten om kleding op te hangen die uit de wasmachine komt of die moet worden gestreken. Dit voorkomt kreukels en maakt het gemakkelijk om kleding te laten drogen.

 2. Opbergmanden: Gebruik opbergmanden om wasmiddelen, wasverzachters en andere wasbenodigdheden te organiseren. Label de manden om het gemakkelijk te maken om te vinden wat je nodig hebt.

 3. Opvouwbare planken: Voeg opvouwbare planken toe aan de kasten voor het opbergen van handdoeken, linnengoed en andere opvouwbare items. Deze planken kunnen worden ingeklapt wanneer ze niet in gebruik zijn om ruimte te besparen.

 4. Uittrekbare wasmanden: Vereenvoudig het sorteren van wasgoed door kasten uit te rusten met uittrekbare wasmanden. Deze kunnen worden gebruikt om wasgoed voor te sorteren op kleur, stof of temperatuurinstellingen.

Tussendeuren

Tussendeuren bieden een esthetische en functionele manier om ruimtes in huis van elkaar te scheiden, terwijl ze toch een gevoel van openheid behouden. Hier zijn enkele manieren om kasten samen te stellen met behulp van tussendeuren:

 1. Glazen deuren met verlichting: Gebruik glazen deuren met ingebouwde verlichting om een elegante sfeer te creëren en de inhoud van de kasten te accentueren. Dit is vooral effectief voor het tentoonstellen van decoratieve items.

 2. Schuifdeuren met spiegels: Kies voor schuifdeuren met spiegels om de illusie van ruimte te creëren en tegelijkertijd een functioneel element toe te voegen. Deze zijn ideaal voor kleine ruimtes waar traditionele deuren te veel ruimte in beslag zouden nemen.

 3. Houten paneeldeuren: Ga voor houten paneeldeuren om een warme en rustieke uitstraling te creëren die past bij traditionele interieurs. Deze deuren kunnen worden aangepast aan de stijl van de ruimte met verschillende afwerkingen en hardware.