Woonkeukens

In de woonkeuken zijn de woonkamer en keuken geïntegreerd tot een open ruimte. De woonkeuken is meer dan alleen een plek waar mensen koken, maar wordt regelmatig het middelpunt van het huis. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de keuken steeds vaker in de woonkamer komt te staan. Zo worden wonen en koken geïntegreerd in dezelfde ruimte, de ‘woonkeuken’. Een plek om in huis te koken, na het werk af te spreken, te eten en te drinken en 's avonds te kletsen met vrienden. Er zijn vele keukenstijlen in verschillende smaken. Zo kun je eenvoudig je gezellige woonkeuken matchen met de meubels in je woonkamer.

Landelijke woonkeukens

Landelijke woonkeukens

Landelijke keukens staan bekend om hun warme kleuren en natuurlijke materialen. Wat erg goed bij deze stijl past is een landelijke woonkeuken. Wil je een woonkeuken in huis, dan zorgt een landelijke keuken zeker voor veel sfeer! Keukens die wonen en koken met elkaar verbinden, zoals keukens met eiland, zijn ook het bekijken waard. We kijken ernaar uit om meer inspiratie te geven over de landelijke keuken.

Gezellige woonkeuken

Op zoek naar inspiratie voor een gezellige woonkeuken? Een echte gezellige woonkeuken straalt woongenot uit en is sfeervol. Een gezellige woonkeuken creëer je al snel met een zitgedeelte, zo ontstaat er direct een gezellige woonkeuken met zithoek. Dit maakt tijd in de keuken doorbrengen nog aantrekkelijker en gezelliger.

Moderne woonkeukens

Voor uw woonkeuken

Bij SMAAK keukens helpen wij graag met het vinden van je woonkeuken. Samen gaan wij op zoek naar de keuken die helemaal voldoet aan je wensen! Tijdens de afspraak met een van onze adviseurs geven wij u graag advies en creëren wij gezamenlijk je woonkeuken. Om je keuken te visualiseren zullen wij je keuken uitteken in een tekenprogramma, zo krijgt u gelijk beeld bij de nieuwe keuken. Voor meer inspiratie kan je terecht op onze inspiratie kan je terecht op onze inspiratie pagina.

Jouw SMAAK is bij ons te vinden!