Smaakvolle Keukens in de buurt van Baarn

Op zoek naar een op maat gemaakte nieuwe keuken? Hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. In onze nieuwe winkel in de buurt van Baarn hebben wij verschillende keukens bestaande uit allerlei stijlen, kleuren en materialen. Onze keukenwinkel is gevestigd in Soest.

Keuken kopen in de buurt van Baarn

Ben je op zoek naar een gemoedelijke betrouwbare keukenwinkel in de buurt van Baarn?  Kom dan langs in onze inspirerende SMAAK studio en ervaar de ongedwongen relaxte sfeer. Wij van SMAAK keukens weten dat het kopen van een keuken een enorm spannend maar ook een leuk project is. Hier ondersteunen wij je graag bij. Wij voorzien je van vakkundig advies zodat de keuken  geheel aan je wensen voldoet. Ons assortiment bestaat uit verschillende merken. Zo is er voor ieder wat wils. Laat je adviseren en inspireren door een van onze enthousiaste keuken adviseurs.

Keuken inspiratie op doen dichtbij Baarn 

Iedere stijl en combinatie is bij ons mogelijk. De opties gaan van gekleurde kranen tot aan een gekleurde binnenkant van de kasten. Naast het bekijken van onze showroomkeukens kan je ook veel inspiratie voor je nieuwe keuken halen uit onze pinterest pagina. We nodigen je graag uit om onze stalen en materialen te komen voelen, bekijken en je de laatste technische snufjes te laten zien.

Wij ontvangen je graag in onze SMAAK studio

Binnenlopen in onze keukenwinkel mag altijd, maar wil je er zeker van zijn dat wij tijd hebben? Maak dan hier een afspraak. Zo kunnen wij extra tijd  inplannen en kunnen wij samen kijken wat voor keuken het beste aansluit bij je wensen. Na het voeren van een intake gesprek zullen wij de keuken uittekenen zodat je een beeld krijgt van de keuken in de ruimte. 

Onze studio is gelegen naast de Middelman in Soest. Er is ruime parkeergelegenheid voor de deur.
buiten kant van de winkel met verschillende smaaklogo's op de muren