Kookplaat afzuiging maakt de afzuigkap overbodig

AEG inductie kookplaat 

Wil je een inductie kookplaat met afzuiging kopen? Een inductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem maakt een afzuigkap overbodig. Geen grote afzuigkap meer boven je hoofd, maar krachtige afzuiging direct bij het kookveld.

De AEG ComboHob combineert een volledig geïntegreerde kookplaat met een krachtige afzuigkap in één keukenapparaat. Hierdoor wordt de plaats van de kookplaat binnen het keukenontwerp niet langer beperkt tot de plek waar een afzuigkap kan worden geplaatst. Ontdek alles over de AEG ComboHob’s bij SMAAK keukens.

AEG ComboHob

De AEG ComboHob is de inductiekookplaat die je de flexibiliteit biedt om je keuken naar eigen smaak in te richten. Met de afzuigfuncties die al in het midden van de kookplaat zijn geïntegreerd, ben je niet langer beperkt waar je je kookplaat in de keuken plaatst, wat een ongekende vrijheid geeft bij de planning van de kookruimte in moderne keukens. Deze inductiekookplaat heeft geen conventionele kap nodig. De afzuigkap is standaard geïntegreerd in de kookplaat. Nu kan je je kookplaat plaatsen waar jij dat wil, zoals op een kookeiland of misschien voor het raam. En zonder meer plaats in te nemen dan een gewone kookplaat.

Hob2Hood-technologie

De Hob2Hood-technologie zorgt tijdens het koken voor automatische afzuiging. Kies je voor een hoger of lager vermogen op de kookplaat, dan past de geïntegreerde afzuigunit zich hieraan aan. Dat betekent dat dat jij je volledig op je gerechten kunt concentreren.

MultiBridge functie

Laat smaken centraal staan met de MultiBridge functie. Profiteer van een verbeterde warmteverdeling, automatische vermogensaanpassing en een gelijkmatige dekking voor grotere pannen of plancha’s. Hoogstaand koken en leuk om te doen.

Makkelijk te reinigen

Het afzuigrooster in het midden van de ComboHob is in zijn geheel te verwijderen. Dit biedt toegang tot het aluminium vetfilter en het zeer efficiënte geurenfilter binnenin. Zo ben je verzekerd van moeiteloos onderhoud en een blijvend prestatievermogen.

Wil je de AEG ComboHob voor je deze gaat kopen liever eerst in het echt bekijken? Kom dan langs in onze SMAAK studio waar je deze inductiekookplaten met geïntegreerde afzuiging kunt zien en ervaren.

keukeneiland met een fornuis op het eiland en kasten erachter met een koelkast en een wijnklimaatkast

Overzicht