Binnenkijken bij Tamara & Joey

Via social media zijn we bij SMAAK keukens terecht gekomen

We zijn ontzettend blij met onze nieuwe woning en keuken! Het vinden van de juiste keukenzaak waar je een goed gevoel bij hebt, is niet makkelijk. We hadden al een goed idee van hoe we de keuken wilden hebben en welke stijl we mooi vonden. Via social media, waar ik een bericht zag over een keuken van SMAAK keukens, kwamen we bij hen terecht.

En daarom klikte het voor ons meteen

Het mooie aan SMAAK keukens is dat ze echt luisteren naar je wensen. Dat is de eerste stap, en vanuit daar kijken ze hoe dit binnen je budget gerealiseerd kan worden. Deze benadering verschilt bij andere keukenzaken, en daarom klikte het voor ons meteen. Bij wensen of aanpassingen tussendoor wordt er geduldig meegedacht om dit te realiseren, en dat is zo fijn!

De kasten zijn hoger waardoor er meer opbergruimte is gecreëerd

Voor ons is de keuken precies geworden zoals we het voor ogen hadden. Wij zijn lang van onszelf, en het voordeel is dat we nu een hoog aanrechtblad hebben. Ook de kasten zijn hoger, met behulp van een smalle plint waardoor er meer opbergruimte is. Ook de vaatwasser is dus verhoogt waar wij heel blij mee zijn. We wilden de keuken doortrekken tot aan het plafond en ook de flex Quooker is voor ons echt een aanwinst!

De montage ging erg soepel en snel

Alle wensen die we hadden zijn gerealiseerd en ook de montage ging erg soepel en snel. We zijn zo blij met het eindresultaat. Als je een keukenzaak zoekt waar je gehoord wordt en waar actief wordt meegedacht om je wensen te realiseren, is SMAAK keukens echt een aanrader!

Tamara & Joey

Overzicht