Binnenkijken bij Cecilia & Jan-Pieter

Een klik met elkaar

In Amsterdam, waar wij wonen, heb je een groot aanbod van keukenzaken. We hebben enkele van de grotere keukenzaken bezocht, maar dat was niet wat we zochten. Bij het uitzoeken van een keuken vinden wij het belangrijk dat er een klik is met de verkoper en een persoonlijke benadering.

We hebben direct de knoop doorgehakt

Voor de inrichting van onze woonkamer hebben we een interieurstyliste ingeschakeld. Zij werkt vaak samen met SMAAK keukens en bracht ons op het idee om eens in Soest te gaan kijken. Tijdens ons eerste gesprek bij SMAAK keukens voelden we meteen die persoonlijke benadering. We hebben toen direct de knoop doorgehakt en besloten verder te gaan met SMAAK keukens. Zoals ik al zei, de klik moet er zijn, en dat was nu het geval.

De indeling is veel praktischer

Onze keuken bevindt zich in een aparte ruimte van de woon- en eetkamer. Voorheen stond er een witte keuken met een oven boven op de koelkast, wat verre van ideaal was. De nieuwe indeling is veel praktischer. We hebben nu een ruime koelgedeelte en een kookplaat met een geïntegreerd afzuigsysteem. We zijn ook erg blij met de spoelbak en kraan in goud kleur. Zeker in combinatie met het witte aanrechtblad en kozijnen steekt dit mooi af!

Door de kleur leeft het meer

De keuken heeft een strakke uitstraling, maar door de olijfgroen/grijze tint krijgt het meer leven. Het oogt ruim en voor ons tweetjes is het een ideale keuken. De materialen en kleuren zijn zorgvuldig uitgekozen om een warme, uitnodigende sfeer te creëren. SMAAK keukens heeft onze verwachtingen overtroffen en we zouden hen zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken.

Cecilia & Jan-Pieter

Overzicht