Binnenkijken bij Wouter en Marjolein

Wij zijn zo dolgelukkig met de keuken en genieten echt elke dag van hoe alles is geworden

Wij wonen in Zoetermeer en door de goede ervaringen van mijn zus met SMAAK Keukens zijn wij ook naar Soest gereden voor een mooie keuken. En daar hebben wij absoluut geen spijt van! Wij zijn zo dolgelukkig met de keuken en genieten echt elke dag van hoe alles is geworden.

Mijn absolute trots van de keuken is dan ook de Novy panorama kookplaat van 118cm met een afzuigingsysteem achter de kookunit

Tegenwoordig zie je heel veel kookplaten met in het midden een afzuigunit, ik ben een echte kookfreak en kook meer dan Marjolein, daarom wilde ook de 5e kookzone niet missen. Mijn absolute trots van de keuken is dan ook de Novy panorama kookplaat van 118cm met een afzuigsysteem achter de kookunit. Het is niet de goedkoopste oplossing maar wij zijn er erg blij mee. De afzuigunit kan helemaal in het werkblad verzonken worden en als de afzuigunit omhoog komt is het mooie dat je er gewoon doorheen kan kijken. Dit zorgt ervoor dat het  ruimtelijk blijft.

Waar ik verliefd ben is de kraan met de achterwand die in het zelfde composiet materiaal is gemaakt en de planken in het hout decor

Eigenlijk alles aan de keuken vinden wij fantastisch, waar Wouter gek is op de kookplaat. Ben ik verliefd op de kraan, de achterwand die in het zelfde composiet materiaal is gemaakt en de planken in het hout decor. Het prullenbak afvalsysteem is ook super pracktisch en is weggewerkt in een van de kasten.

Aan de achterzijde van het eiland hebben wij een wijnkoeler geplaatst, dit geeft een heel gezellig en sfeervol beeld vanuit de eet en woonkamer

Aan de achterzijde van het eiland hebben wij een wijnkoeler geplaatst, dit geeft een heel gezellig en sfeervol beeld vanuit de eet en woonkamer. Naast de wijnkoeler hebben wij opbergkasten die wij gebruiken voor het servies. Wij waren eerst bang of wij wel alles kwijt konden, maar wij hebben zelfs ruimte over.

Je voelt je oprecht als klant koning en dat zie je vandaag de dag niet meer zo veel

Wij zijn echt ontzettend gelukkig met de keuken en zijn zo blij dat wij met SMAAK Keukens in contact zijn gekomen. De service is uitstekend en de klantgerichtheid is echt heel bijzonder. Je voelt je oprecht als klant koning en dat zie je vandaag de dag niet meer zo veel. Kortom SMAAK Keukens een echte aanrader!

Wouter en Marjolein

Overzicht