Binnenkijken bij Wouter en Geertine

Zo blij met onze nieuwe hoogglans keuken met subtiele zwarte greeplijst

Wij kwamen precies op het juiste moment met SMAAK keukens in contact en voordat we het wisten kregen wij een schitterend uitgewerkt voorstel gepresenteerd. Wij zijn echt blij met onze nieuwe hoogglans keuken met subtiele zwarte greeplijst. De dubbele oven is voor ons een lust om mee te werken.

Aan het eilanddeel wat aan de kamer verbonden is hebben wij de deuren bijna tot aan de vloer laten doorlopen.

Wij wilde een strakke keuken met lichte tinten en een bijpassend werkblad. Onder het deel van de keuken heb je doorgaans een plint nodig om de voeten de ruimte te geven en dicht bij je aanrecht te kunnen staan. Aan het eilanddeel wat aan de kamer verbonden is hebben wij de deuren bijna tot aan de vloer laten doorlopen, dit geeft een prachtig en rustgevend gezicht.

Als echte theeleuten mag de quooker kraan niet ontbreken!

Een echte must voor Wouter was de grote koelvriescombinatie in de hoge kast, ideaal om de weekboodschappen op te bergen en ook met een verjaardag altijd handig voor een extra voorraad hapjes. Als echte theeleuten mag de quooker kraan niet ontbreken, zo heb je in een handomdraai een lekker kopje thee.

Zicht op de keuken terwijl wij eten of met vrienden aan de borreltafel zitten.

Onze eetkamertafel staat precies zo opgesteld dat wij de sfeer van de keuken zien en proeven, terwijl wij eten of met vrienden aan de borreltafel zitten. Dit geeft een geweldig sfeer en hiermee voldoet onze nieuwe SMAAK Keuken helemaal aan de verwachtingen.

Wij raden iedereen aan om in de ongedwongen en prettige sfeer van SMAAK Keukens je droomkeuken uit te zoeken.

Voor onze volgende keuken ( al duurt dat nog heel lang ;-) ) hoeven wij niet meer op zoektocht te gaan, dat wordt sowieso weer een SMAAK keuken. Voor ons een heel prettig adres met fijne medewerkers een goede service en scherpe prijzen.

Overzicht