Binnenkijken bij Tim en Michelle

Elke dag is het opnieuw genieten!

Onze keuken is nog steeds een feestje, elke dag is het opnieuw genieten. Er is eigenlijk te veel om op te noemen. De indeling, de ingebouwde afvalemmers, de kookplaat met afzuiging die zo makkelijk in gebruik is. De subtiele plank in de houttint tegen de achtermuur. Verder is de keuken zo praktisch ingericht en ingedeeld. Ik noem het wel ‘het nieuwe koken’

De hele combinatie straalt rust uit en past perfect bij ons gehele interieur.

Wij hebben gekozen voor een frontencombinatie van een warme hout structuur met een warme taupe tint. Dit is een combinatie wat samen erg sfeervol staat. Door de combinatie met taupe komt de houtstructuur goed tot zijn recht maar is hij niet te overheersend.

Het werkblad van keramiek sluit helemaal aan bij deze stijl. Wij hebben bewust twee verschillende diktes van het werkblad gekozen, dat geeft bij het eiland net een ander gevoel. De hele combinatie straalt rust uit en past perfect bij ons gehele interieur.

Door het kookeiland ontstaat er een grote gezellige ruimte. Terwijl ik de boterhammen verzorg zitten de kinderen aan de keukentafel, ook pannenkoeken bakken is nu een groot feest.

Met de barkrukken en het kookeiland zijn wij ook erg blij. Door het kookeiland ontstaat er een grote gezellige ruimte. Terwijl ik de boterhammen verzorg zitten de kinderen aan de keukentafel, ook pannenkoeken bakken is hier nu een groot feest. Wat ook leuk is aan het eiland is dat als een van ons aan het koken is de ander er gezellig bij komt zitten, dat zijn van de fijne momenten. Omdat alleen de kookplaat in het eiland is ingebouwd hebben wij veel aanrechtruimte, dat werkt echt heerlijk in de praktijk.

Smaak keukens heeft een topprestatie geleverd. Het montage team was ook ontzettend goed en prettig in de omgang.

Via een bevriende zakenrelatie werden wij getipt over SMAAK keukens in Soest. Wij zijn echt heel erg tevreden. Ik heb zelf een eigen bedrijf en ik weet hoe lastig het soms kan zijn om datgene wat vooraf uitgezocht wordt precies zo te laten worden als wat men verwacht had. SMAAK keukens heeft een topprestatie geleverd. Het montage team was ook ontzettend goed en prettig in de omgang. Wij zijn erg tevreden over het totaal plaatje en heel blij dat wij bij jullie terechtgekomen zijn!

Wij zouden iedereen SMAAK keukens aanraden.

Tim en Michelle

Overzicht