Binnenkijken bij het StreetGasm hoofdkantoor

Streetgasm staat voor plezier maken, netwerken, je rijvaardigheid verbeteren en vooral lekker genieten van de mooiste dingen in het leven.

Het ontstaan van StreetGasm gaat helemaal terug naar 2006. Maurice Hartsuiker was van kinds af aan al een volslagen auto freak en besloot op latere leeftijd om een autoclub op te richten. Deze toen nog onbekende club van (vooral Japanse) sportauto’s maakte al snel naam in het wereldje. Dit kwam  door de hoge kwaliteit aan auto’s en de uitstraling van het merk. StreetGasm stond bovenal bekend om de hechte band die de leden onderling hadden en het sterke familiegevoel dat er heerste. Waar StreetGasm ook was of arriveerde, er werd overal een feestje van gemaakt!

StreetGasm werd dé plek waar mensen met supercars op hun plaats zijn en hun passie konden delen. Door de jaren heen heeft StreetGasm zich ontwikkeld tot één van de grootste toonaangevende supercar, lifestyle en travel evenst communities van Europa.

De snelgroeiende club telt inmiddels meer dan 300 leden en heeft een actief netwerk gevormd van vrienden, ondernemers, maar vooral autogekken. De StreetGasm Family leeft de automotive dream en is altijd in beweging. Het vaste team bestaat inmiddels uit vijf medewerkers en tijdens de evenementen zijn er soms wel 40 man aan het werk.

Landelijke woonkeukens

Een plek te creëren waar leden samen aan kunnen plaatsnemen en waar ook verhalen en passie worden gedeeld

Ons doel is om niet alleen een plek te creëren waar maaltijden worden bereid, leden samen aan kunnen plaatsnemen en waar ook verhalen en passie worden gedeeld en kan worden genetwerkt. Ons lange eiland geeft een hele gezellige sfeer op het kantoor.

Onze keuken is ontworpen met oog voor detail en een lust voor het oog.

Het stenen Arte blad is 6cm dik, de doorlopende stollen zorgen voor een hele chique uitstraling.
Onze keuken is ontworpen met oog voor detail en een lust voor het oog.

Moderne woonkeukens

Afspraak maken voor uw SMAAK keuken

Bij SMAAK keukens helpen wij graag met het vinden van je droomkeuken. Samen gaan wij op zoek naar de keuken die helemaal voldoet aan je wensen! Tijdens de afspraak met een van onze adviseurs geven wij u graag advies en creëren wij gezamenlijk je woonkeuken. Om je keuken te visualiseren zullen wij je keuken uitteken in een tekenprogramma, zo krijgt u gelijk beeld bij de nieuwe keuken. Voor meer inspiratie kan je terecht op onze inspiratie kan je terecht op onze inspiratie pagina.

Jouw SMAAK is bij ons te vinden!

Overzicht