Binnenkijken bij Ruben en Nancy

De showroom was meteen een fijne binnenkomer

We kwamen eigenlijk toevallig bij SMAAK Keukens terecht. We waren op zoek naar een nieuwe keuken met een kookeiland voorzien van drie lades onder elkaar. Via een zoektocht naar het merk kwamen we op internet bij SMAAK Keukens uit. De showroom was meteen een fijne binnenkomer. De sfeer en uitstraling gaven ons een heel prettig gevoel, en we werden vriendelijk geholpen.

Het witte eiland zorgt voor meer contrast in de keuken

In februari zijn we in dit huis getrokken. Aanvankelijk waren er hoge kasten aan de rechterkant en stond het kookgedeelte aan de linkerkant. We vroegen SMAAK keukens om mee te denken over de indeling. We wilden ook graag een gedeelte waar je gezellig aan de eettafel kunt zitten en toch contact hebt met het kookgedeelte. De tip van SMAAK keukens om met twee kleuren te werken, pakte heel goed uit. Het witte eiland zorgt voor meer contrast in de keuken en voorkomt dat het een grijze massa wordt.

Een leuke toevoeging is de wijnkoeler

Het eiland biedt veel opbergruimte aan beide kanten en zelfs een wijnkoeler, wat echt een leuke toevoeging is! De lades zijn ideaal, en we hebben ook een apothekerskast voor hoge flessen. We zijn erg blij met onze twee ovens: een gewone oven en een stoomoven die ook als gewone oven gebruikt kan worden. Dit is ideaal voor het gelijktijdig bereiden van grote gerechten.

Een uitstekende service

De samenwerking met Tijn verliep uitstekend. Bij vragen of overleg konden we meteen contact opnemen. Het was heel laagdrempelig; we konden hem altijd bellen als het nodig was. Toen we bijvoorbeeld wat besteklades te kort kwamen, zorgde Tijn er direct voor dat deze werden geleverd. We zijn enorm blij met het eindresultaat. De korte lijnen in de communicatie zorgden voor een uitstekende service!

Ruben & Nancy

Overzicht