Binnenkijken bij Ron en Pauline Tragter

De nieuwe keuken biedt niet alleen een wereld van ruimte, maar vormt ook één geheel met de woonkamer.

Wow, wat een transformatie heeft de nieuwe keuken teweeggebracht in het huis! Het muurtje en de koof tussen de keuken en woonkamer zijn compleet verdwenen, alles is opnieuw gestuct en de verwarming heeft een nieuwe plek gekregen. Het eindresultaat is verbluffend. De ruimte die de nieuwe keuken creëert, is geweldig. Het vormt één geheel met de woonkamer. Het is een fantastische upgrade.

"Het is geweldig om te zien hoe de keuken nu niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en gezellig is geworden."

Ron: “Ik heb de tafel bewust in teakhout laten uitvoeren. Het is prachtig hoe deze als het ware naadloos overloopt in de keuken. Mijn wens was om de eettafel op een subtiele manier te integreren, en het is precies zoals ik het voor ogen had. Nu zitten we gezellig in de keuken te eten, maar niet aan het aanrechtblad. Het voegt echt iets toe aan de sfeer. Dankzij de verbouwing is er nu ruimte om met z'n vieren in de keuken te eten. Bovendien is het een centrale plek geworden voor gezellige bijeenkomsten, zoals verjaardagsfeestjes. Het is geweldig om te zien hoe de keuken nu niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en gezellig is geworden.”

"Het was mijn wens om de eettafel op een subtiele manier in de keuken te integreren"

Pauline: “Het was mijn wens om de eettafel op een subtiele manier in de keuken te integreren, en dat is perfect gelukt. De tafel, uitgevoerd in prachtig teakhout, vormt als het ware een verlengstuk van de keuken. Nu geniet ik van maaltijden in de keuken zonder aan het aanrechtblad vast te zitten.”

Als SMAAK keukens dit niveau van service voor iedereen biedt, gaan ze het nog ontzettend druk krijgen.

Ron: “SMAAK keukens heeft echt indruk op me gemaakt. Hoewel we al globale ideeën hadden voor onze keuken, heeft SMAAK keukens echt geholpen om alle details te verfijnen. Wat vooral opviel, is dat ze echt de tijd nemen om te luisteren en onze wensen en deze nauwkeurig in het ontwerp te vertalen. De reactietijd op onze vragen was opmerkelijk snel. Als SMAAK keukens dit niveau van service voor iedereen biedt, gaan ze het nog ontzettend druk krijgen. Kortom, ik ben een zeer tevreden klant en zou SMAAK keukens zeker aanraden aan anderen.”

Ron en Pauline Tragter

Overzicht