Binnenkijken bij Roderique en Kirsten

Het begon allemaal met de pizza oven

Het begon allemaal met de pizza oven. Via de buurman kon ik de Valoriani originele pizza oven overnemen. Ik heb hem gereviseerd en een messing voorkant gegeven. De pizza oven staat op een speciale plaatconstructie die aan de muur bevestigd is. Hoe heet ik de Valoriani ook stook hij is zo zwaar geïsoleerd dat je nog steeds met de hand de ovenwand kan aanraken.

Vanuit hier zijn wij de woonkeuken gaan bedenken en vormgeven. Samen met SMAAK keukens hebben wij onze droomkeuken weten te realiseren.

Onze wens was een echte woonkeuken waar wij met het gezin en de vele vrienden en familie gezellig kunnen zitten, praten en natuurlijk vers gemaakte pizza’s kunnen eten.

Bas Jonker een vriend van mij is eigenaar van Piet Jonker historische bouwmaterialen. Bij hem heb ik de handgebakken tegeltjes in het groen besteld.  Elk stuk is uniek. De hele keuken is met de tegels bekleed. Voor ons was de keuze daarmee ook snel gemaakt om de massiefhouten keuken in het groen te laten uitvoeren. Omdat wij op zoek waren naar een speciale kleur hebben wij onze keuken laten spuiten. SMAAK keukens heeft alle deuren en panelen in ready 2 paint fineerhout besteld en deze naar MidCoat in Soest gebracht om de deuren in de gewenste kleur te spuiten. Een hele onderneming maar het resultaat mag er zijn.   Onze wens was een echte woonkeuken waar wij met het gezin en de vele vrienden en familie gezellig kunnen zitten, praten en natuurlijk vers gemaakte  pizza’s kunnen eten.

De keuken heeft twee vaatwassers, dit lijkt overdreven maar is zo ontzettend praktisch.

De keuken heeft twee vaatwassers, dit lijkt overdreven maar is zo ontzettend praktisch. Wij zijn echte familie mensen en hebben vaak grote gezelschappen op bezoek. De tweede vaatwasser biedt daarbij uitkomst. Als de ene draait kunnen wij de andere vullen met vaat. Verder hadden wij nog de wens voor een Amerikaanse koelkast. Deze is prachtig ingebouwd. Naast de koelkast hebben we een stoom oven en oven van Neff met wijnkoeler in het midden. Het symmetrische beeld hebben wij ook doorgevoerd in de kastdeuren , zijn allemaal 60cm met achter de deur binnen laden en korven.

Wij sturen zeker vrienden en bekenden door die een mooie keuken willen aanschaffen.

Wij zijn vanuit Amsterdam naar Soest gekomen, via via kwamen wij bij  SMAAK keukens. Tijn heeft ons uitstekend geholpen. Helaas was er een misverstand met het bestellen van de keuken waardoor wij langer moesten wachten op de levering. Dat was vervelend, maar om heel eerlijk te zijn heeft de directie van SMAAK keukens dit zeer serieus opgepakt en het hele proces naar zich toegetrokken. Hierna is alles tot in de puntjes verzorgd en afgewerkt. Wij zijn achteraf absoluut zeer te spreken over SMAAK keukens en sturen zeker vrienden en bekenden door die een mooie keuken willen aanschaffen.

Roderique & Kirsten

Overzicht