Binnenkijken bij Pauline en Arthur Dijkmans

De beleving van de ruimte die gecreëerd is met een relatief beperkte keukenruimte is zo bijzonder.

Bart is eerst bij ons thuis geweest om de situatie te bekijken, al pratende besloten wij het muurtje tussen de woonkamer en de keuken in te korten. Het resultaat mag er zijn. De beleving van de ruimte die gecreëerd is met een relatief beperkte keukenruimte is zo bijzonder.

Ik geniet zo intens van het werkblad met de aders, deze lopen zelfs door in de tegelplint op de achterwand.

Pauline; De hoogglans witte keuken met het zwarte composieten werkblad is echt een eyecatcher Ik geniet zo intens van het werkblad met de doorlopende aders, deze lopen zelfs door in de tegelplint op de achterwand.

De plank en houtdecor vind ik persoonlijk het meest in het oog springend.

Arthur; Het verschil is enorm wij hebben 20 jaar met onze vorige keuken gedaan, nu achteraf zou je willen dat wij de keuken eerder hadden vervangen voor een SMAAK keuken.

De plank en houtdecor vind ik persoonlijk het meest in het oog springend.

Met SMAAK keukens zijn wij stap voor stap door alle keuzes heen gelopen.

Eerlijk gezegd waren wij al een paar jaar bezig met het zoeken naar een nieuwe keuken. Het beste idee zat er gewoon nog niet tussen, er is ook zoveel te koop. Met SMAAK keukens zijn wij stap voor stap door alle keuzes heen gelopen en hebben wij eindelijk onze droomkeuken kunnen kiezen. Het eindresultaat is prachtig geworden, wij zij blij en trots op onze nieuwe SMAAK keuken.

Overzicht