Binnenkijken bij Nicoline Hogenbirk

"Mijn belangrijkste wens was een groot kookeiland met een diep werkblad"

De kers op de taart is de blokstol die aan een zijde tot aan de grond doorloopt, gemaakt van het zelfde materiaal als het composieten werkblad. Met de diepte van 120cm heb ik enorm veel werkruimte. De goudkleurige spoelbak met kraan was een kleine sprong in het diepe maar ik ben er zo blij mee.

gouden kraan op een kookeiland

Doordat de onderkasten verlengd zijn en de plint laag heb ik extra hoogte en ruimte in de onderkasten, dit is een ideale werkhoogte voor mij en staat ook nog een prachtig.

Het koken op inductie met afzuiging in het werkblad werkt perfect. Als ik dan sta te koken kijk ik precies door mijn raam naar buiten, dat is zo’n fijn gevoel

kookeiland met inductieplaat, gouden kraan en ingebouwde wijnklimaatkast

De kleur van de keuken is Umbra, niet alleen van buiten maar ook alle kasten hebben die kleur aan de binnenzijde, zelfs de greep lijst is gespoten in de kleur van de keuken zodat deze minder opvalt

In de hoge kastenwand zitten de apparaten en heb ik veel opbergruimte. Het nisje tussen de hoge kasten is ideaal voor het koffieapparaat en breekt een beetje het geheel.

compleet keuken met kookeiland met wandkasten en een nisje

SMAAK keukens heeft de keuken in 1 dag geplaatst en is een droomkeuken geworden. De samenwerking was top! Samen maken van een ontwerp, advies bij het uitzoeken van de apparatuur, afgestemd op mijn wensen en de uiteindelijke montage is super verlopen. Heel blij mee.

Overzicht