Binnenkijken bij Nico en Machteld

De sfeer van hotel chique gecombineerd met zwart en walnoot hout

Machteld: “Voor onze nieuwe keuken hadden wij wel een duidelijk beeld van wat wij wilde. Zo wilde ik graag de sfeer van hotel chique gecombineerd met zwart en walnoot hout. Nico wilde graag over op inductie koken en dubbele ovens.”

De Bora kookplaat werkt overigens feilloos

Door de techniek van de afzuiging in de Bora kookplaat konden wij boven de kookplaat gewoon kasten plaatsen. Wij hebben gekozen voor zogenoemde lift deuren dat vinden wij veel strakker dan hangkasten met deurtjes. De Bora kookplaat werkt overigens feilloos. In ons vorige huis hadden wij een afzuigkap boven de kookplaat en rook je vaak toch nog na het eten de kooklucht. Nu hebben wij helemaal geen last meer van vieze geurtjes na het koken.

Persoonlijk vind ik de verlichting onder de liftdeur hangkasten het mooiste!

Nico: “Persoonlijk vind ik de verlichting onder de liftdeur hangkasten het mooiste, deze is mooi ingefreesd in de onderkant aan de voorzijde van de hangkasten. Dat werkt in de praktijk juist extra fijn met goed licht op het werkblad en je handen. Machteld is juist erg blij met de kleur van het werkblad en de rosé kleur van de Quooker kraan en spoelbak.”

Wij hoefden dus nergens achteraan te bellen en dat is heel erg prettig

SMAAK keukens heeft ons heel fijn geholpen en onze adviseur Niek was heel prettig in omgang en kwam met hele goede ideeën. Ook over de service zijn wij erg te spreken. Er was kleine schade aan een van hangkasten en dit werd meteen geregeld. Wij werden keurig binnen enkele weken gebeld dat het kastje binnen was en wanneer het vervangen kon worden. Wij hoefden dus nergens achteraan te bellen en dat is heel erg prettig. Kortom SMAAK keukens, een echte aanrader!

Nico en Machteld

Overzicht