Binnenkijken bij Lisette Tijmensen

Mijn wens was een keuken met een warm en knusse uitstraling welke in harmonie met de rest van mijn nieuwe huis is.

Ik wilde een keuken met een warme en knusse uitstraling, welke natuurlijk ook efficiënt en functioneel moest zijn. Het geheel heeft een mooie donkere kleur en het aanrecht blad heeft zogenaamde aders die oplichten. Ik vind het prachtig en je ziet er bijna niets op. En dat is wel handig met 2 jongens in huis.

Het werkblad zweeft als het ware boven de keuken

Het werkblad is 1cm en gemaakt van een volkern kunststof.
Op de hoeken van het eiland zijn vormwanden geplaatst hierdoor zweeft het werkblad als ware boven de keuken.

De hoge kasten zijn heel strak ingebouwd in de muur 

De hoge kasten zijn heel strak ingebouwd in de muur, dat geeft een rustig beeld. Mijn aannemer Bart Baars heeft een inbouw nis voor de hoge lasten van de oven en de koel en vriescombinatie gemaakt, echt vakmanschap.

De tafel staat tegen het kookeiland aan en dat zorgt voor een knus gevoel als ik kook

De tafel is aan het kookeiland  bevestigd. Het fijne hiervan is dat je heel betrokken bent met elkaar als ik aan het koken ben. Samen met de jongens en vrienden koken, eten of borrelen geeft zo een extra knus en betrokken gevoel. De koelkast en de oven staan pal achter het eiland dat vind ik zo praktisch. Onder de kookplaat heb ik twee grote hoge korven voor o.a. de pannen en het kookgerei, dat werkt heerlijk bij het koken. Alles binnen handbereik en overzichtelijk.

Ik voel mij meer dan ooit thuis in mijn eigen huis.

Ik ben ontzettend tevreden en blij met mijn keuken. Bart Eigenhuis en mijn aannemer Bart Baars hebben notabene mijn keuken ontworpen en bedacht terwijl ik in Thailand zat. Via beeldbellen heb ik het ontwerp en de offerte goedgekeurd. Ik voel mij meer dan ooit thuis in mijn eigen huis. Dank je wel SMAAK keukens.

Overzicht