Binnenkijken bij John Moesbergen

Ik houd van perfectie en dat voelden ze goed aan bij SMAAK keukens. Elk detail is besproken en het resultaat mag er zijn. Ik ben dik tevreden.

Mijn eerste contact moment waren de social-media advertenties van SMAAK keukens. Ik heb een magazine opgevraagd en naar aanleiding daarvan een afspraak gemaakt. Zelf had ik al een duidelijk beeld van de keukenindeling en had dat ook geschetst en meegenomen. Met Niek heb ik de keuken verder uitgewerkt en materiaalkeuzen bepaald en later heeft Bart, een van de eigenaren, met mij nog specifieke details uitgewerkt. Ik hou van perfectie en dat voelden ze goed aan bij SMAAK keukens. Elk detail is besproken en het resultaat mag er zijn. Ik ben dik tevreden.

Een van mijn wensen was een koffie nis in de hoge kastenwand. Een mooi en handig detail is het uitschuifbare plateau waar de koffiemachine op staat.

Ik heb het hele proces van het uitzoeken van mijn keuken als leuk en zeer prettig ervaren. Er zitten veel details in de keuken verwerkt waar ik echt blij mee ben. Zo heb ik gekozen voor een extra hoge lijn keuken met een klein plintje. Hiermee is er optimale kastruimte. Verder heeft de keuken veel korvenladen met daarin ook nog binnenlade, echt perfect. Een van mijn wensen was een koffie nis in de hoge kastenwand. Een mooi en handig detail is het uitschuifbare plateau waar de koffiemachine op staat.  Er is ook nog verlichting in aangebracht wat praktisch is en er s ’avonds weer heel gezellig uit ziet. Ook onder de strook van bovenkastjes is een verlichting strip aangebracht.

Het blad kleurt heel gaaf blauw en brons mee met het licht en nog mooier als er zonnestralen in de keuken schijnen

Het granieten werkblad is in de kleur labrador blue. Het blad kleurt heel gaaf blauw en brons mee met het licht en nog mooier als er zonnestralen in de keuken schijnen. Het werkblad aan de kookplaatkant is extra diep, waardoor er meer ruimte rondom de kookplaat is. Het biedt op deze manier ook de mogelijkheid om de Bora kookplaat afzuiging naar buiten af te voeren, waar ik dus bewust voor heb gekozen. De kookplaat werkt trouwens fantastisch en is samen met de oven van 90cm breed een eyecatcher in de keuken.

Op deze kritische momenten komt de ware aard van een bedrijf aan het licht!

Tot ieders teleurstelling brak het werkblad van het spoelblad gedeelte tijdens de montage. Het werkblad zou uiteraard vervangen worden en het gebroken blad is tijdelijk gemonteerd en aangesloten. Nu had ik de kleur van mijn werkblad persoonlijk uitgezocht bij Arte in Helmond, en had ik de pech dat de voorraad die ik zo mooi vond op was. Een nieuw blad zou uit een andere partij moeten komen en een net iets andere tint krijgen. Op deze kritische momenten komt de ware aard van een bedrijf aan het licht. Er is echter alles aan gedaan om toch aan de juiste kleur van het blad te komen. Ik kan niet anders zeggen dat SMAAK keukens dit perfect heeft opgepakt. Het blad is perfect vervangen en ik ben heel erg blij met het uiteindelijke resultaat.

SMAAK keukens is voor mij een kleinschalige, gedreven en persoonlijke keukenzaak, waar de eigenaren ook gewoon staan te behangen in de winkel en waar ik mij altijd welkom voel.

SMAAK keukens straalt rust en vertrouwen uit. Kortom ik ben uiterst tevreden over SMAAK keukens.

John Moesbergen, Zeist

Overzicht