Binnenkijken bij Johan en Mary Klinken

Een keuken waar contrast zichtbaar is tussen stoer en zacht.

Mary: “Wij wilde een bijzondere niet alledaagse keuken. Een keuken waar contrast zichtbaar is tussen stoer en zacht. ”  Het stalen werkblad en de industriële look van de afzuigunit met de gave grepen en het kleurrijke behang op de achterwand heeft dit perfecte plaatje gecreëerd.

Het leuke van SMAAK keukens is dat ze echt meedenken met een soort van “we can do” klantgerichtheid.

Tijdens ons bezoek aan SMAAK keukens zagen wij de uitzoektafels in de monstercollectie ruimte die van staal zijn gemaakt door siersmederij Tupker. Al pratende kwamen de ideeën om dit materiaal te gebruiken en te verwerken in onze nieuwe keuken. Johan “ het leuke van SMAAK keukens is dat ze echt meedenken met een soort van “we can do” klantgerichtheid. Dit heeft geresulteerd in een hele bijzondere en praktische keuken. ”

Er zit zoveel maatwerk in onze keuken!

Er zit zoveel maatwerk in onze keuken, niet alleen het werkblad en de industriële afzuigkap die is ingebouwd met leuke planken, maar ook de Amerikaanse koelkast die voor ons op maat is gefabriceerd.  Omdat deze krap tegen de muur werd ingebouwd moest de deur binnen 90 graden open kunnen, dit is in opdracht van SMAAK keukens speciaal voor ons gemaakt en werkt helemaal naar wens. Boven de hoge kasten hebben wij ook nog dimbare verlichting in laten bouwen, dat geeft in de avond een hele bijzondere en gezellige sfeer.

SMAAK keukens, onze adviseur was net zo enthousiast als wij zelf.

SMAAK keukens heeft ons uitstekend begeleid. Het was een zeer prettig en fijn proces, waarbij wij als klant heel duidelijk centraal stonden. Er wordt heel goed mee gedacht en Tijn onze adviseur was net zo enthousiast als wij zelf. Het eindresultaat mag er zeker zijn en het was geen doorsnee keuken. Wij bevelen SMAAK keukens zeker aan als een prima keukenadres.

Johan & Mary Klinken

Overzicht