Binnenkijken bij Johan en Marco van Antwerpen

Een kleurijke keuken dat was onze wens en dat is behoorlijk goed gelukt.

Een ding hadden wij ons voorgenomen; een kleurrijke keuken dat was onze wens en dat is behoorlijk goed gelukt. Alles komt gewoon samen, de verschillende forntkleuren, het werkblad en de gave achterwand.

Wij zagen onze wenskeuken precies in de keukenstudio van SMAAK keukens staan en dat werd het uitgangspunt van onze nieuwe keuken.

Dit is niet onze eerste keuken en dan weet je gewoon veel beter wat je wel en niet wilt. Wij zagen onze wenskeuken precies in de keukenstudio van SMAAK keukens staan en dat werd het uitgangspunt van onze nieuwe keuken. Dus heel bewust hebben wij met Tijn gezeten voor onze nieuwe keuken die wij in alle rust met elkaar hebben vorm gegeven en wij zijn er super blij mee.

Het achterwand systeen is niet alleen pracktisch maar ook nog een heel fraai qua aanzicht.

Het achterwand systeem is bedoeld om accessoires op te hangen zoals een schap voor de olijfolie de pepermolen, het keukenpapier en het rekje voor de wijnglazen. Het achterwand systeen is niet alleen pracktisch maar ook nog een heel fraai qua aanzicht

Wij zijn van de details!

Wij zijn van de details! Zoals het werkblad waarvan de aders van het werkblad doorlopen in de randafwerking is precies zo’n detail waar wij voor gevallen zijn. Kijk ook bijvoorbeeld naar de greeplijst in metallic look hier genieten wij intens van, dat is toch prachtig!

Dit is met recht een keuken waar wij elke dag van genieten en heel blij zijn dat het allemaal geworden is wat wij samen met Tijn van SMAAK keukens hebben uitgezocht. Wij zijn dan erg tevreden en raden SMAAK keukens iedereen aan die een op een persoonlijke ontspannen manier een keuken wilt uitzoeken en samenstellen.

Overzicht