Binnenkijken bij Jeroen en Sandra Admiraal

Wij hadden zelfs tape op de grond afgeplakt om te kijken of de nieuwe opstelling uitkwam.

Wij vonden het best een beetje spannend, het keuken ontwerp van SMAAK keukens was anders dan wij oorspronkelijk in gedachten hadden. Door het idee van het schiereiland ontstond de mogelijkheid om naar de kamer toe te kunnen staan als wij aan het koken zijn, dat maakt de verbinding tijdens het eten voorbereiden en het kookproces veel huiselijker met meer interactie tijdens het koken met de rest van het gezin. De vraag was of er voldoende ruimte overbleef om goed te bewegen in de keuken zelf. Wij hadden zelfs tape op de grond afgeplakt om te kijken of de nieuwe opstelling uitkwam. Het team van SMAAK keukens was overtuigd van het ontwerp en inderdaad het klopt als bus.

Wat ik ook zo fijn vind is de eenheid van de keuken met de eet en woonkamer

Sandra: “Voor mij is de Quooker kraan een zegen en de grote spoelbak die is ook zo praktisch. Het werkblad is van composiet gemaakt en maakt zo makkelijk schoon een doek erover en klaar. Wat ik ook zo fijn vind is de eenheid van de keuken met de eet en woonkamer. Jeroen of ik staan nu ook vaker bij de keuken als de een aan het koken is staat de ander er gezellig bij te kletsen..”

De absolute eyecatcher is de wijnkoeler!

Volgens Jeroen is het wandplankje de kroon op zijn werk. Het stroompunt moest precies uitkomen op de hoogte waar de plank bevestigd zou worden. Het heeft enige voeten in aarde gehad maar het resultaat mag er zijn. Verder zijn de ruime korflades heerlijk in gebruik en kunnen er heel veel pannen in de handige le mans kast opgeborgen worden. De absolute eyecatcher is de wijnkoeler. Deze is met 30cm breed niet al te groot maar breekt wel het geheel van de kastenwand. De wijnkoeler van AEG is ingebouwd in de kastenwand met daarboven zelfs nog een apothekerskast.

Bij SMAAK Keukens is actie is reactie!

Wij zijn in contact gekomen via een spontane ontmoeting met Bart, het gesprek kwam al snel op onze keukenplannen en Bart stelde voor om eens bij SMAAK keukens te komen kijken. Wij hadden echter een aantal voorwaarden. Wij wilde de keuken voor kerst geplaats hebben ( het was al oktober ) en wij wilde een hoog aanrechtblad met een klein plintje en dus extra kastruimte. SMAAK keukens is de uitdaging aangegaan en zie het resultaat. Ondanks waarschuwingen van anderen dat zo vlak voor de kerst er een hoop mis kan gaan, waren wij vol vertrouwen. Nu achteraf kunnen wij zeggen dat wij echt super tevreden zijn en dat de service echt uniek te noemen is. Bij SMAAK keukens is actie is reactie zowel voor de aankoop en na de levering.

Jeroen & Sandra Admiraal

Overzicht