Binnenkijken bij Henriette en Dick Lam

Elke dag beneden komen in de keuken is een feestje.

Henriette:“Wij zijn zo ontzettend blij met de nieuwe keuken, echt alles wat wij hebben besproken en ons is geadviseerd klopt! Wij hadden niet verwacht dat het verschil zo groot kon; de keuken heeft ook de perfecte hoogte gekregen, wat heel fijn koken is met onze lengtes. Elke dag beneden komen in de keuken is een feestje.”

Mijn printer staat in het kastje keurig weggewerkt in de stijl van de keuken.

Er is eigenlijk te veel om op te noemen waar wij trots en blij mee zijn. Dick: “Het aanrechtblad op het eiland komt helemaal tot zijn recht, je ziet de zgn. aders prachtig in het blad lopen en ook het zitgedeelte met de barstoelen is een heerlijk, veelgebruikt plekje geworden.” Henriette: “Ik werk veel vanuit huis en mijn bureau is letterlijk in de keuken, het bureaublad is uitgevoerd in de stijl van het keukenblad en mijn printer staat weggewerkt in een op maat gemaakte keukenkast. Verder hebben wij zoveel kastruimte gekregen, dat ik eindelijk alles makkelijk opbergen.”

Deze oven is wel de grootste verassing van de nieuwe keuken

De bronzen kraan en spoelbak passen perfect bij het keukenblad en ook de symmetrie met de hoge kastenwand met daartussen het kookgedeelte geeft een rustige uitstraling en werkt in de praktijk superfijn. Aan de linkerkant hebben wij een wijnkoeler met daaronder de warmhoud lade, ideaal voor het voorverwarmen van het servies, maar ook voor het warmhouden van eten of ontdooien van vlees of brood. De wijnkoeler en de warmhoud lade hebben weer dezelfde hoogte als de oven rechts. Deze oven is de grootste verassing van de nieuwe keuken, deze is zo snel en makkelijk in gebruik.

Vrienden waarschuwden ons “ krijgen jullie de keuken vlak voor de kerst, reken dan maar op het ergste”. Nou en of wij met kerst gekookt hebben, er mankeerde helemaal niets aan de keuken.

Over SMAAK keukens zijn wij echt dik tevreden. Je moet zoveel keuzes maken, dat ik op een gegeven moment overal over twijfelde, maar dankzij de adviezen van Bart ‘doe dat maar, ik weet zeker dat dat goed is’,hebben wij onze droomkeuken. De communicatie met zowel SMAAK keukens als met de monteurs was prettig, duidelijk en snel en zelfs al het verpakkingsmateriaal van de keuken werd keurig opgehaald. Daarnaast kwam SMAAK keukens tijdens de montage geregeld kijken of alles naar wens verliep. Vrienden waarschuwden ons “krijgen jullie de keuken vlak voor de kerst, reken dan maar op het ergste. Niets was minder waar, met kerst hebben we heerlijk geborreld en gekookt in onze nieuwe keuken. Er mankeerde helemaal niets aan!

SMAAK keukens verdient van ons een dikke tien!

Henriette & Dick Lam

Overzicht