Binnenkijken bij Hélène Schothuis

Het voelde meteen goed

Ik kwam bij SMAAK keukens terecht via een vriendin. Het was een warm ontvangst in de showroom; ik werd hartelijk verwelkomd met heerlijke koek en koffie. Het voelde meteen goed. De keuken die voorheen in deze ruimte stond, was compleet anders. Er waren rechte wanden aan beide zijden en een eettafel bij het raam. Ik wilde graag een kookeiland, maar was bang dat het niet zou passen. Nu ik het zie, ben ik er ontzettend blij mee! Het past perfect.

Ik wilde een kookeiland waar je omheen kan zitten

De begeleiding vanuit SMAAK keukens was geweldig. Ze dachten echt met me mee, niet alleen over het kookeiland en of dit zou passen, maar ook over andere wensen die ik had. Ik wilde een kookeiland waar men omheen kan zitten, maar dan zonder poten. SMAAK keukens heeft  dit mogelijk gemaakt.

De keuken is ook een centrale plek

De keuken is precies geworden zoals ik het voor ogen had. De kleur en het materiaal van het werkblad, de indeling met het enorme kookeiland waar we gezellig met meerdere mensen kunnen zitten. De keuken is niet alleen functioneel, maar ook een centrale plek in huis waar we samenkomen en genieten.

Ik voelde me echt gewaardeerd als klant

Ook de service en zeker de nazorg waren uitstekend. Eventuele vragen of kleine aanpassingen werden snel en efficiënt afgehandeld. SMAAK Keukens heeft ervoor gezorgd dat alles naar wens was, zelfs nadat de keuken geïnstalleerd was. Ik voelde me echt gehoord en gewaardeerd als klant. Mijn keuken is geworden zoals ik het voor ogen had en daar ben ik nog elke dag blij mee!

Hélène Schothuis

Overzicht