Binnenkijken bij Hanneke Bon

De rest van mijn interieur heb ik aangepast aan de stijl van de keuken

Ik woon hier nu bijna een half jaar en het eerste wat ik heb uitgezocht is de keuken! Eigenlijk wel grappig, want de rest van mijn interieur heb ik aangepast aan de stijl van de keuken. Ik was op zoek naar een keukenzaak en had enkele op het oog, maar na het binnenlopen bij SMAAK keukens en de vriendelijke ontvangst wist ik dat ik daar zou slagen.

Nu heb ik een open ruimte

Er stond een halve wandscheiding tussen het woongedeelte en de keuken die ik eruit wilde hebben. In mijn vorige woning had ik de keuken gescheiden van de woonkamer. Omdat ik alleen ben, vond ik het niet prettig dat ik in de keuken bezig was terwijl de gasten in de woonkamer zaten. Nu heb ik een open ruimte en vind ik het heerlijk om tijdens het koken contact te hebben met de gasten.

Ik houd van eenheid

Ik ben ook erg blij met mijn 2 barstoelen. In de aders van mijn aanrechtblad zit deze kleur ook verwerkt. Ik vind het fijn als de kleuren afgestemd zijn op elkaar en terugkomen in een ruimte.

Het heeft een dressoir uitstraling

Tijn heeft me heel goed geholpen. Ik vind het belangrijk dat de keukenaanzicht niet te veel op een keuken zelf lijkt. Tijn bedacht daarom om de fronten van het eiland tot aan de vloer te laten doorlopen. Het heeft een dressoir uitstraling. Ik vind het prachtig!

Het vormt een natuurlijke en rustige sfeer

De keuken is erg speels door de verschillende tinten: het donkere aanrechtblad met warme aders en de twee verschillende frontkleuren. Toch vormt een natuurlijke en rustige sfeer. De keuken en de woonkamer vormen nu een geheel. Ik ben zeer tevreden!

Hanneke Bon

Overzicht