Binnenkijken bij Gert en Sandra van de Munt

Van een gesloten keukenruimte naar een ruime open keuken!

Van het een kwam het ander, na het eerste bezoek van Bart bij ons thuis kwamen de ideeën van ons en SMAAK keukens samen. Om de perfecte keuken te krijgen werd de toog in de muur tussen de keuken en eetkamer verwijderd, het muurtje naar de woonkamer werd ingekort zodat er een doorkijk ontstond tussen de woonkamer en keuken. Zo gingen wij van een gesloten keukenruimte naar een ruime open keuken!

Op het muurtje wat is ingekort hebben wij een barblad van composiet laten maken.

Wij hebben gekozen voor een lichte frontkleur met een heel sprekend werkblad. Door het schiereiland heeft het werkblad een behoorlijke oppervlakte en komen de zogenaamde aders die het bladtekenen heel erg goed uit. Op het muurtje wat is ingekort hebben wij een barblad van composiet laten maken, hier komen nog drie barkrukken aan te staan waardoor tijdens het koken er gezellig bij gezeten kan worden.

Nu de Amerikaanse koelkast een geheel geworden met de keuken

De Side-by-Side koelkast hadden wij al, maar deze stond lange tijd gewoon niet op de goede plek. SMAAK keukens heeft deze perfect gepositioneerd en ingebouwd tussen de apothekers – en servieskast. Nu is de Amerikaanse koelkast een geheel geworden met de keuken en super prachtisch qua plek. Ook zijn wij blij met het koffiehoekje en met de plankjes die daarboven hangen, dat geeft een gezellig beeld. De muren rondom de keuken hebben wij een passende taupekleur gesausd. Dit zorgt ervoor dat de keuken er nog mooier uitkomt.

Zo heeft de combimagnetron zijn perfecte plek gekregen wat ook nog eens handig in gebruik blijkt te zijn.

Wat achteraf echt een fijne oplossing bleek te zijn is om de hogekast met de combimagnetron in de hoek van de keuken te plaatsen. Het aanrecht loopt hier vervolgens weer tegenaan en zo heeft de combimagnetron zijn perfecte plek gekregen wat ook nog eens handig in gebruik blijkt te zijn.
De Quooker kraan en de spoelbak zijn in de bronzen kleur gemaakt en dat geeft met het werkblad weer het juiste sfeertje.

Wij raden iedereen aan om in de ongedwongen en prettige sfeer van SMAAK keukens je droomkeuken uit te zoeken.

Wij zijn oprecht heel erg blij met de keuken en ook met SMAAK keukens. Als Soesters vinden wij het fijn en belangrijk om dichtbij huis dit soort grote aankopen te doen. Als kers op de taart nog even de wijnkoeler, deze staat subtiel geplaatst aan de buitenzijde van het eiland en maakt de verbinding tussen de keuken en woonkamer. Ja wij raden iedereen aan om in de ongedwongen en prettige sfeer van SMAAK keukens je droomkeuken uit te zoeken.

Overzicht