Binnenkijken bij Frits en lisa Bruggink

Een keuken op de Prinsengracht in Amsterdam die precies zou passen in de sfeer en de allure van het huis en de inrichting.

Een uitdagend project zo kunnen wij het wel noemen. Voor ons huis op de Prinsengracht in Amsterdam zochten wij een keuken die precies zou passen bij de sfeer en de uitstraling van het huis. Via onze dochter kwamen wij in aanraking met SMAAK keukens. De keuze van het keukenfront was snel gemaakt. Het materiaal Fenix zorgt voor een hele fraaie uitstraling. Fenix heeft een lak finish, maar met de voordelen van kunststof. Bijkomend voordeel is dat fenix in gebruik weinig tot geen vingerafdrukken achterlaat, wat bij de door ons gekozen antraciet kleur uitzonderlijk is.

Ondanks de onderbreking van de design planken loopt de ader ( nerf ) van het keramische blad gewoon door. Hier kunnen wij echt van genieten.

Veel impact heeft ook het werkblad. Dit is gemaakt van keramiek en heeft een honingachtige gloed en ader. Deze ader loopt door in het hele werkblad, inclusief in de randafwerking. Wat daarbij heel erg fraai is dat in het front van het blad, maar ook in de achterwand, ondanks de onderbreking van de  legplank de ader ( nerf ) van het keramische blad gewoon doorloopt. Detailwerk waar wij echt blij van worden.

Alle keukenkasten zijn van de binnenkant ook in de notenhout kleur uitgevoerd en dat maakt het geheel behoorlijk chic en veel mooier dan standaard wit.

Het Fenix front heeft een grijze tint. Wij hebben als combikleur gekozen voor notenhout. De omlijsting van de kastenwand met koffie nis hebben wij in deze notenkleur laten uitvoeren. De omlijsting van de nis hebben wij ook meegenomen om tot een geheel te komen. Alle keukenkasten zijn van de binnenkant ook in de notenhout kleur en dat maakt het geheel passed in ons interieur en veel mooier dan standaard wit.  Omdat wij onze eetkamertafel ook in de notenkleur hebben, komt het notenhout niet terug in het eilandkant maar is alles Fenix grijs. Het zijn de kleine details die het verschil maken.

Wij hebben in SMAAK Keukens de persoonlijke benadering gevonden die wij zochten.

SMAAK keukens heeft echt een hele goede prestatie geleverd en niet alleen hebben wij een prachtige keuken maar de service is ook  geweldig. Wij hebben bij SMAAK keukens de persoonlijke benadering gevonden die wij zochten. Er wordt geluisterd en de wensen worden vertaald in het ontwerp. Voor mijn amerikaanse echtgenoot was het ook top dat alles probleemloos in het Engels besproken kon worden. SMAAK keukens heeft bij ons waarlijk als een partner in ons keuken project geacteerd. Wij zijn een zeer tevreden klant. 

Frits en Lisa Bruggink

Overzicht