Binnenkijken bij Frans en Desi Harms

Wij zijn super trots op onze zelf gemonteerde keuken. 

Wij zijn super trots op onze zelf gemonteerde keuken! In de oriëntatiefase waren wij op zoek naar de juiste keukenzaak. Dit is uiteindelijk SMAAK Keukens geworden.

Door de horizontale nerf van het houten front heeft de keuken precies de uitstraling die wij zochten.

Door de horizontale nerf van het houten front heeft de keuken precies de uitstraling die wij zochten. Vooral bij de hoge kastenwand vinden wij het echt warm en strak overkomen. Het werkblad is van composiet en het bar blad is van kunststof. Het bar blad heeft dezelfde houten tint als het keukenfront, dit geeft het gevoel waar we naar opzoek waren.

Ons budget was niet oneindig en toch is het gelukt om binnen ons budget te blijven.

Voor ons is de keuken de belangrijkste ruimte in ons huis, wij wilden daarom een gezellig woonkeuken ruimte creëren. Ons budget was niet oneindig, maar dankzij het meedenken van adviseur Tijn is het gelukt om binnen ons budget te blijven.

De keuken is praktisch greeploos met daarbij, op de hoge kasten een subtiele zwarte horizontale greep.

De keuken is samengesteld met een combinatie van greeploos met daarbij op de hoge kasten een subtiele zwarte horizontale greep. Voor de combi oven is ook bewust voor een zwarte variant gekozen van inventum. Dit past goed bij het werkblad en de kookplaat.

Wij zijn oprecht blij met onze nieuwe keuken

Wij zijn oprecht blij met onze nieuwe keuken. SMAAK Keukens heeft uitstekend werk verricht. Voor ons is het meedenken en de tijd nemen om tot een ideaal advies en ontwerp te komen erg belangrijk. Tijn van der Grift heeft ons heel prettig geholpen.

Overzicht