Binnenkijken bij familie van Rensen

Het was verhuizen of uitbouwen en het is dat laatste geworden

Het was verhuizen of uitbouwen en het is dat laatste geworden! Wij hebben de keuken uitgebouwd en er een heuse woonkeuken van gemaakt. Samen met de architect en de ideeën van SMAAK keukens hebben wij het plan van de keuken bedacht.

Het leukste van alles is dat onze kinderen nu ook meer beneden zitten in de keuken.

Het hele woonkeuken concept is perfect op elkaar afgestemd, de vloer is helemaal strak wit en de kastenwand is in de muur ingebouwd. Het keuken eiland heeft links en rechts een brug waarbij de zijwanden van het werkblad tot op grond doorlopen. Vanaf het moment dat de keuken is opgeleverd hebben wij alleen nog maar aan de keukentafel gezeten. Het leukste van alles is dat onze kinderen nu ook meer beneden zitten in de keuken.

Gezellig bij de openhaard in de keuken zitten, wat wil je nog meer.

Gezellig bij de openhaard in de keuken zitten, wat wil je nog meer. Hier zien wij ons helemaal zitten met onze vrienden of tijdens een feestje in de zomer, heerlijk de schuifdeuren open en de verbinding hebben tussen de tuin en keuken.

Een must have was de side by side koelkast die wij graag wilde behouden

Een must have was de side by side koelkast, deze moest behouden blijven en onderdeel worden van de woonkeuken zonder dat dit te opvallend was. De koelkast staat nu ingebouwd in de bijkeuken samen met wat andere praktische kasten voor de schoenen en de jassen. Deze kasten hebben dezelfde kleur als de keuken.

Het moment was daar om het glas te heffen op onze keuken

Onze afspraak met Bart was om op het eindresultaat van de keuken een proost uit te brengen en dus was het moment daar om het glas te heffen op onze prachtige keuken. Wij zijn er erg blij mee en kunnen niets anders zeggen dat alles heel prettig is verlopen. en wij verder SMAAK keukens echt aanbevelen voor wie op zoek is naar een adres waar je vakkundig, ongedwongen en persoonlijk wordt geholpen.

Overzicht