Binnenkijken bij familie Van Barneveld

Vooral nieuwe apparatuur, daar waren wij echt aan toe. 

Na 20 jaar was het echt tijd voor een nieuwe keuken met vooral nieuwe apparatuur; daar waren wij echt aan toe. Omdat de oude oven stuk was, heeft SMAAK keukens de nieuwe oven direct na onze aankoop al geplaatst in de oude keuken. Dat was natuurlijk erg fijn en het geeft ook weer hoe klantgericht er gewerkt wordt.

De inductie gietijzeren grillplaat is een soort van barbecueën maar dan gewoon in je keuken, erg gezellig.

Wij wilden graag brede laden onder de kookplaat, daarom hebben wij samen met SMAAK keukens bedacht om de oven in de kast naast de kookplaat te plaatsen. Dit werkt in de praktijk erg fijn. Ook van de inductie gietijzeren grillplaat maken wij veel gebruik. Een soort van barbecueën maar dan gewoon in je keuken, erg gezellig en dat kan het hele jaar!

Het nisje bij de kast naast de afzuigkap biedt plek voor onze leuke kopjes en schaaltjes.

Het nisje bij de kast naast de afzuigkap biedt plek voor onze leuke kopjes en schaaltjes en geeft de keuken een speels uiterlijk. De deur boven dit nisje gaat, heel praktisch, precies voorbij de afzuigkap open. Verder hebben wij door de hoge kast en hangkasten tot aan het plafond extra veel bergruimte gekregen, zodat wij al onze keukenspullen goed kwijt kunnen.

De kleuren van de keuken en muur komen perfect samen

De kleuren van de keuken en muur komen perfect samen. Ook op het werkblad lopen zogenaamde aders waarvan de kleuren terugkomen in het keukenfront en kleur van de muur. Dit geeft zo’n mooie sfeer in onze woonkeuken. Wij zijn erg blij met de keuken en vooral ook hoe alles gegaan is. SMAAK keukens reageert snel en is heel flexibel. Kortom, koken in onze keuken is weer een feestje!

Overzicht