Binnenkijken bij Familie Schreuder

"Wat mij echt geholpen heeft is het dat SMAAK keukens eerst bij mij thuis is komen kijken voordat er een ontwerp werd gemaakt."

Door het meedenken kwam er eigenlijk een hele andere keuken dan ik oorspronkelijk in mijn gedachten had. Dankzij SMAAK keuken heb ik nu een kookeiland en een supergezellige keuken gekregen, nooit gedacht dat dit in mijn huis zou passen.

zwarte keuken met een koopeiland

Voor mij was het composieten werkblad met de lichte aders in het blad een spannende keuze! De combinatie zwart (anti vinger print) en de gefineerde eiken deuren maakt dat de keuken veel lichter oogt. Voor mij was het composieten werkblad met de lichte aders in het blad een spannende keuze, maar ik ben er zo ontzettend blij mee.

Het koken op inductie met afzuiging in het werkblad vinden vooral mijn kinderen iets geweldigs, dit past helemaal in de huidige tijdsgeest. Voor mij geeft het vooral een ruimtelijk effect omdat de afzuigkap het zicht niet wegneemt.

zwart blad met lichte aders

De plank boven het werkblad breekt het beeld en maakt het gezelliger. Binnenkort de housewarming dan zullen de meeste gasten vast en zeker rondom de keukenruimte staan Kortom vanaf begin professioneel en plezierig geholpen door zowel Bart als Tijn.

keukenblok met inbouw apparatuur met bruine deuren

Overzicht