Binnenkijken bij familie Nipius

Bijna hadden wij elders gekocht en toen kregen wij de tip om toch nog even bij Smaak keukens in Soest te kijken en daar zijn wij achteraf zo blij mee.

De manier waarop wij zijn geholpen en hoe alles gegaan is heeft ons deze prachtige keuken opgeleverd. Bijna hadden wij elders gekocht en toen kregen wij de tip om toch nog even bij Smaak keukens in Soest te kijken en daar zijn wij achteraf zo blij mee. De keuken is een plaatje en helemaal geworden wat wij in ons hoofd hadden zitten.

Het lichte blad geeft weer een precies dat specifieke accent waardoor het blad heel mooi uitkomt

De nerf in onze zwarte keuken maakt net dat kleine verschil waardoor de keuken levendig blijft. Het lichte blad geeft weer een precies dat specifieke accent waardoor het blad heel mooi uitkomt en al helemaal in combinatie met de zwarte fronten van de keuken. Links en rechts van de afzuigunit hebben wij planken laten plaatsen met spotjes, dit geeft als het donker wordt een sfeervol geheel en is de ideale plek voor de kookboeken.

Het kleine greepje op de keuken is daarintegen subtiel en valt daardoor net genoeg op.

De hogekastenwanden met vier kasten naast elkaar geeft een heel mooi strak en symetrisch geheel weer. Het kleine greepje op de keuken is daarintegen subtiel en valt daardoor net genoeg op. Ook zijn wij heel blij met het nisje achter de hogekast bij het raam, dit is een perfect koffiehoekje geworden.

Wij raden iedereen die op een ongedwongen manier een keuken wilt uitzoeken en samenstellen aan om bij SMAAK Keukens te gaan kijken.

Wij zijn heel erg tevreden over de persoonlijke manier waarop SMAAK keukens ons heeft geholpen en raden iedereen die op een ongedwongen manier een keuken wilt uitzoeken en samenstellen aan om bij SMAAK Keukens te gaan kijken. Ze hebben kwaliteit keukens in alle prijscategorieën en zijn heel goed en scherp geprijsd.

Overzicht