Binnenkijken bij familie Den Dulk

Een complete metamorfose!

Een complete metamorfose! Onze keuken is verplaatst van de achterkant naar de voorkant van het huis. Op advies van Bart hebben wij de keuken in het verlengde van de woonkamer geplaatst. Hierdoor krijgen wij straks na de verbouwing van de achterzijde van de kamer een waanzinnig uitzicht vanuit de keuken naar de achtertuin. Hier kunnen wij uitkijken op de Engh en de molen.

Wij zijn helemaal klaar voor de gezellige borrel momenten met onze famillie en vrienden

Wij zijn zo blij met de huiselijke sfeer, alles valt samen. De eetkamertafel staat nu tussen de keuken, de openhaard en de wand met de wijnkoeler. Wij zijn helemaal klaar voor de gezellige borrel momenten met onze famillie en vrienden.

De echte eyecatcher is toch wel de brug van het eiland

De echte eyecatcher is toch wel de brug van het eiland, zeg maar de zijwand van het keukeneiland.  Het keramieken werkblad heeft een heel mooi natuurlijk aderpatroon in het blad, dit patroon loopt precies door in de zijwand. Dit is echt prachtig gedaan.

Wij wilden graag een positieve review geven, maar pas wanneer de keuken helemaal klaar en opgeleverd was. Dus bij deze onze mening;

Wij zijn oprecht tevreden met de hele gang van zaken. Van onze eerste kennismaking, het thuisbezoek van Bart, het keukenvoorstel, het meedenken en niet te vergeten de twee keukenmonteurs die perfect en keruig werk hebben geleverd. Wij raden iedereen aan met SMAAK keukens in zee te gaan.

Het moment was daar om het glas te heffen op onze keuken

Onze afspraak met Bart was om op het eindresultaat van de keuken een proost uit te brengen en dus was het moment daar om het glas te heffen op onze prachtige keuken. Wij zijn er erg blij mee en kunnen niets anders zeggen dat alles heel prettig is verlopen. en wij verder SMAAK keukens echt aanbevelen voor wie op zoek is naar een adres waar je vakkundig, ongedwongen en persoonlijk wordt geholpen.

Overzicht