Binnenkijken bij familie Dekkers

Onze nieuwe SMAAK Keuken betekent voor ons een keuken vol nieuwe apparatuur en dat geeft met ons jonge gezin met drie kinderen zo veel meer gemak en comfort

Onze nieuwe Smaak Keuken betekent voor ons een keuken vol nieuwe apparatuur en dat geeft met ons jonge gezin met drie kinderen zo veel meer gemak en comfort. De grote koelkast is een zegen, de oven die echt supersnel opwarmt, de vaatwasser waar echt een hele boel vaat in kan en die zeer stil is en niet te vergeten de prachtige Bora kookplaat met afzuiging.

Trots zijn wij vooral op het ontwerp en dus de indeling van de keuken, hier hebben wij zelf heel goed over nagedacht. 

Trots zijn wij vooral op het ontwerp en dus de indeling van de keuken, hier hebben wij zelf heel goed over nagedacht. De keuken is erg symmetrisch ingedeeld en het kookeiland is de verbinding en het verlengstuk van ons woongedeelte. Het werkblad is van topcore gemaakt, dit is een volkern kunststof en wat daarmee zeer sterk is en ideaal voor een jong gezin zoals wij. De print van het werkblad vinden wij er zo mooi uitkomen en maakt de keuken helemaal af. Met het zit gedeelte aan het keukeneiland zijn wij ook zo ontzettend blij gezellig om aan te zitten als een van ons kookt, maar ook voor een snel ontbijt met de kinderen.

De grepen zijn lang en mooi smal uitgevoerd, dit geeft een heel strak en stijlvol effect.

De kastenwanden met het spoelgedeelte hebben wij een mooi houtdecor laten uitvoeren en het keukeneiland juist weer in een lichte taupe kleur, deze combinatie geeft precies het juiste effect waar wij naar op zoek waren. De grepen zijn lang en mooi smal uitgevoerd, dit geeft een heel strak en stijlvol effect.

SMAAK Keukens heeft perfect werk verricht

"Via mijn werk ken ik Bart en zodoende kwamen Maaike en ik in aanraking met SMAAK Keukens. Hoewel wij al heel goed wisten wat wij wilde heeft SMAAK Keukens ons perfect geholpen om alle keuzes definitief te maken. Omdat wij een nieuwbouwwoning hebben waren wij verbonden aan de project keukenleverancier, maar gelukkig was er de vrijheid om zelf een keukenzaak te kiezen. SMAAK Keukens heeft het uitstekend gedaan en kunnen wij dan ook zeer aanbevelen."

Overzicht