Binnenkijken bij familie de Vette

Hellemaal op maat gemaakte keuken voor ons gezin

Welkom in onze geweldige keuken van SMAAK keukens! Ik kan niet wachten om al onze favoriete punten van de keuken uit te lichten! Helemaal op maat gemaakt voor ons gezin, de Familie de Vette.

Zodra je binnenkomt, springt gelijk onze open regaalkast eruit.

Zodra je binnenkomt, springt gelijk onze open regaalkast eruit. Deze is om de meterkast heen gebouwd, echt mooi! Het is niet alleen superhandig voor extra opbergruimte, maar het ziet er ook nog eens prachtig uit. We hebben onze kookboeken en leuke decoraties erin gezet om het een persoonlijker gevoel te geven.

Onze kookplaat is een vlak inbouw dit is echt strak en modern.

De kookplaat is volledig naadloos geïntegreerd in het werkblad, waardoor het er super strak uitziet. Dit had bij ons de voorkeur omdat de rand dan minder stoot gevoelig is voor pannen en het veel minder vuil opvangt. Er is nu geen randje waar vuil kan blijven hangen. 

Onze ovens zijn aan de zijkant afgewerkt, dit geeft een hele strakke uitstraling.

We hebben gekozen voor topkwaliteit ovens, omdat naast de functies vinden wij het stukje uitstraling ook erg belangrijk. Onze ovens zijn aan de zijkant afgewerkt, dit geeft een hele strakke uitstraling. Ze zijn niet alleen handig, maar geven de keuken ook een beetje extra klasse.

Onze keuken van SMAAK keukens is gewoon helemaal ons ding, precies zoals we het wilden.

Ze hebben echt goed naar onze wensen geluisterd en een keuken ontworpen die helemaal bij ons past. Met slimme oplossingen, topmaterialen en toffe details hebben ze er een heel mooi geheel van gemaakt. Onze keuken van SMAAK keukens is gewoon helemaal ons ding, precies zoals we het wilden. 

Als je op zoek bent naar keukeninspiratie, moet je echt een kijkje nemen bij SMAAK keukens

We zijn zo blij met het resultaat en genieten elke dag volop van het koken en gezellig samenzijn in deze geweldige ruimte. Als je op zoek bent naar keukeninspiratie, moet je echt een kijkje nemen bij SMAAK keukens. Je zult zien hoe zij onze droomkeuken werkelijkheid hebben gemaakt.

Overzicht