Binnenkijken bij Ellen Joziasse

Ik was in de buurt omdat ik op zoek was naar een keukenzaak

Het was puur toeval dat ik bij SMAAK keukens terechtkwam. Ik was in een meubelzaak en werd geattendeerd op een keukenzaak ernaast. Ik besloot naar binnen te lopen en binnen drie kwartier had ik een complete keuken uitgezocht! Bijzonder vind ik de spontane en deskundige ontvangst die ik heb ervaren.

Een open ruimte zonder bovenkasten

Mijn vorige keuken was behoorlijk verouderd en ik had een muur gesloopt om een doorloop te creëren. Ik had al een duidelijk beeld van wat ik wilde: een open ruimte zonder bovenkasten. In de hoek zitten leidingen die behouden moesten blijven. Tijn heeft meegedacht om daar een hoge kast te plaatsen waarbij de leidingen achterin de kast ‘verstopt’ zitten. Dankzij de ladekasten en de twee hoge kasten in de hoek blijft de keuken een open en ruimtelijke uitstraling houden.

Een speels en harmonieus effect

Tijn heeft me uitstekend geholpen en waardevol advies gegeven. De lichte eikenlook van de hoge kasten komt terug in de achter plinten van de ladekasten. Dit geeft, in combinatie met het strakke witte werkblad en de grijze ladefronten, een speels en harmonieus effect. Ik ben er ontzettend blij mee!

Het proces verliep soepel en plezierig

Bij SMAAK keukens denken ze echt met je mee, niet alleen over de indeling en verbouwing, maar ook over de uitstraling. Bijvoorbeeld, het idee om eikenlook plinten achter de ladekasten te plaatsen. Daar zou ik zelf nooit op gekomen zijn, maar het resultaat is prachtig! De persoonlijke benadering van SMAAK keukens en het oog voor detail maakten het proces soepel en plezierig. Daarnaast ben ik ook zeer tevreden over de installateurs. Ze werkten erg snel, netjes en strak!

Ellen Joziasse

Overzicht