Binnenkijken bij de familie Visser

Wij wilden niet naar een gigant maar naar een kleinschalig bedrijf waar de lijntjes kort zijn.

Wij hebben gekozen voor SMAAK keukens omdat het in Soest is waar wij wonen. Wij wilden niet naar een gigant maar naar een kleinschalig bedrijf waar de lijntjes kort zijn. Omdat het kopen van een nieuwe keuken een flink project is vonden wij het fijn om hier goed over na te denken. Wij werden door SMAAK helemaal niet gepusht om tot koop over te gaan. Dit hebben wij als erg prettig ervaren.

Er werd goed meegedacht en nadat de adviseur bij ons thuis was geweest werd er een ontwerp voor ons gemaakt.

Wat er voor ons echt onwijs uitsprong in het hele proces is dat SMAAK keukens eerst bij ons thuis kwam kijken om te zien wat de mogelijkheden waren. Er werd goed meegedacht en nadat de adviseur bij ons thuis was geweest werd er een ontwerp voor ons gemaakt. Wat wij leuk vinden aan dit ontwerp is het zicht op de tuin , heerlijk om aan het spoeldeel te staan en zicht te hebben op de prachtige natuur in onze tuin. Door de grote ramen en de deuren voel je echt verbinding met buiten.

Wij raden zeker aan om naar experience centra van ATAG in Duiven en Bosch in Hoofddorp te gaan. Dan zie je de apparatuur en weet je hoe de bediening is.

Erg blij zijn wij met onze stoombakoven. Vooral het stomen van groente is echt veel lekkerder. Ook het bakken wordt naar een ander niveau getild met het gebruik van onze stoombakoven.Wij raden zeker aan om naar experience centra van ATAG in Duiven en Bosch in Hoofddorp te gaan. Dan zie je de apparatuur en weet je hoe de bediening is.

Al met al zijn wij heel erg tevreden over hoe dit proces is verlopen.

Al met al zijn wij heel erg tevreden over hoe dit proces is verlopen. Door de persoonlijke begeleiding en het meedenken van Tijn hebben wij nu echt onze droomkeuken.

Rob Dirven en Esther Visser

Overzicht