Binnenkijken bij de familie Veldhuizen

Langs de weg viel mijn oog op een banner van SMAAK keukens

Heel toevallig belandde ik bij SMAAK keukens. Ik had een afspraak bij een keukenzaak in Amersfoort en omdat ik nog wat tijd over had, besloot ik rustig door Soest te rijden. Langs de weg viel mijn oog op een banner van SMAAK Keukens. Aangezien wij op zoek waren naar een nieuwe keuken, werd mijn nieuwsgierigheid gewekt. Ik stapte naar binnen en was meteen enthousiast. Snel belde ik mijn man, en voor we het wisten, zaten we daar gezellig aan tafel met een bakje koffie!

Niet zakelijk, maar juist persoonlijk.

Wat wij bijzonder waarderen, is de omgang. Geen agressieve verkooppraatjes en geen opdringerige telefoontjes achteraf. Tijn heeft ons hartelijk ontvangen en heeft ons gedurende het hele proces uitstekend begeleid. Zodra je binnenkomt bij SMAAK keukens proef je een persoonlijke en vooral ongedwongen sfeer, wat echt bij ons past. Niet zakelijk, maar juist persoonlijk.

We wisten wel dat het geen witte keuken moest worden

Bij de vraag of we van landelijk of industrieel houden, bleek dat lastig voor ons. We hebben geen specifieke stijl in gedachten, maar we wisten wel dat het geen witte keuken moest worden. Het was moeilijk om de juiste kleur te vinden die exact overeenkwam met ons beeld. Grappig genoeg liepen we door de showroom en zagen daar meteen ‘onze’ keuken staan. Hoewel de kleur iets anders was, was het vergelijkbaar met wat we in ons hoofd hadden. Zo hadden we al snel een keuken naar onze smaak gevonden. Tijn heeft ons enorm geholpen met het verfijnen van de keuken, bijvoorbeeld met de keuze voor deels greeploos en de dikte van het werkblad, wat een speels en stoer effect geeft.

Zien direct wat we nodig hebben

Wat ons elke dag weer blij maakt, zijn de diepe lades in het kookeiland. We trekken een lade open en zien direct wat we nodig hebben. Op deze manier hoef je niet zo snel te bukken en minder te zoeken naar wat je nodig hebt.

Wij zijn ontzettend blij met onze keuken

Een ander belangrijk uitgangspunt voor de keuken was het hebben van een groot werkblad, aangezien we vaak samen in de keuken staan. Kortom, we zijn ontzettend blij met onze keuken! Het was een zoektocht en het is altijd moeilijk om iets te realiseren wat je voor ogen hebt, maar deze keuken is nog mooier geworden dan we hadden durven dromen!

Fam. Veldhuizen

Overzicht