Binnenkijken bij de familie van der Reijden

We vonden het prettig een lokaal keukenbedrijf te zoeken

Wij hebben dit huis gekocht in december 2022 en wilden een nieuwe keuken. Omdat we uit Rotterdam komen, hebben we eerst daar gekeken, maar al snel besloten om hier in Soest te kijken. We vonden het prettig om een lokaal keukenbedrijf te hebben, aangezien een nieuwe keuken best een complex proces kan zijn. De relatie voelt dan beter en de communicatielijn is korter.

Er werd goed naar ons geluisterd

We zijn geholpen door Tijn en dat voelde meteen heel prettig. Er werd goed naar ons geluisterd, wat wij erg fijn vonden. Er werd ook meegedacht over het kostenplaatje en er werden nuttige suggesties aangedragen. Daarna zijn we gaan kijken naar de kleuren en materialen.

De kinderen wilden graag een bar

De oude opstelling was anders. Er zaten meer bovenkasten aan de linkerkant en de keuken liep schuin de hoek in. De 'koffiecorner’ aan de rechterkant was er ook niet, dat we dit nu hebben vinden we erg fijn. De keuken voelt erg goed aan. De kinderen wilden graag een bar en dit is echt een pluspunt voor ons gezin. De gezelligheid als de kinderen aan de bar zitten terwijl we aan het koken zijn of dat je in alle rust in de ochtend aan de bar kan ontbijten.

Er is voldoende werkruimte

We hebben genoeg opbergkasten en de ruimte in de keuken is fijn. Er is voldoende werkruimte. Zeker met een gezin is het prettig dat meerdere personen zich tegelijkertijd in de ruimte kunnen bewegen. Kortom, we zijn ontzettend blij met de opstelling, de materiaal- en kleurkeuze en de begeleiding vanuit SMAAK keukens!

Familie van der Reijden

Overzicht