Binnenkijken bij de Familie van Beek

We zijn bij SMAAK keukens terecht gekomen via onze interieurstylist

We wonen hier nu 2  jaar en wisten niet goed hoe we bepaalde ruimtes moesten indelen. Daarom hebben we interieurontwerper Maaike Schipper van Studio Refined ingeschakeld om ons te helpen. Zij heeft een ontwerp voor ons gemaakt waarin ook de keuken was opgenomen, en zo zijn we bij SMAAK keukens terecht gekomen.

Een natuurlijke en strakke uitstraling

De keuken past perfect bij ons overige interieur. We hebben een gietvloer en door de fronten van hout ontstaat er een warme sfeer. De combinatie van de gietvloer, de fronten en de groene tint op de muur zorgt voor een natuurlijke en strakke uitstraling in de keuken. We zijn erg blij dat we niet zelf alle verbouwings- en interieurkeuzes hoefden te maken. De samenwerking met Maaike en SMAAK keukens verliep erg soepel.

Zo kunnen we met meerdere mensen zitten

Omdat de keuken vrij ver van de eethoek en de woonkamer verwijderd is, wilden we graag een grote eetbar in de keuken. Zo kunnen we met meerdere mensen in de keuken zitten. Voor ons als gezin is dit echt een fijne leefruimte geworden waar niet alleen gekookt wordt!

Ik hoef maar te bellen en ze staan voor je klaar

Wat ons vooral beviel, was de korte communicatielijn tussen ons en Tijn van SMAAK keukens. Alles werd zorgvuldig uitgevoerd en het principe 'de klant is koning' is bij hen ook echt van toepassing. Er werd goed naar ons geluisterd, en mocht er nu nog iets zijn of als ik een vraag heb, dan hoef ik maar te bellen en ze staan voor je klaar!

Fam. van Beek

Overzicht