Binnenkijken bij de familie Toes

De ruimte waar de keuken staat heeft een complete make-over ondergaan

Bij het zoeken naar een nieuwe keuken hadden we het ontwerp al klaarliggen. We zochten naar een keukenzaak die de keuken goed op maat kon maken, gezien de beperkte ruimte die we optimaal wilden benutten. De ruimte waar de keuken staat heeft een complete make-over ondergaan. We hebben een deel van de trappengang verwijderd om extra kastruimte in de keuken te creëren. Het plafond is verlaagd en voorzien van inbouwspots.

De keuken moet rust uitstralen

Bij SMAAK keukens werden we gastvrij ontvangen. We konden vrijblijvend rondkijken en onze aandacht werd getrokken door een showroomkeuken met de gewenste sfeer. We houden van een mix tussen industrieel, strak en landelijk. Bovenal moet de keuken rust uitstralen met natuurlijke tinten. Daarom hebben we ook gekozen voor een pop-up stopcontact dat niet zichtbaar is wanneer we het niet gebruiken. Een opvallend detail zijn de handgrepen en de kraan deze passen goed in het geheel.

Voldoende kastruimte was essentieel

Aangezien de keuken in een kleine ruimte is geplaatst, vonden wij een aantal zaken belangrijk. Voldoende kastruimte was essentieel. Door maatwerk en een goed ontwerp hebben we dit kunnen realiseren. Bij SMAAK keukens kwam het idee om een ingebouwde afzuiger te plaatsen waardoor je naar buiten kan kijken als je aan het koken bent en hierdoor geen kastruimte verliest!

We koken nu met veel plezier op onze inductie kookplaat

De samenwerking met SMAAK keukens verliep soepel en ook het montageteam heeft uitstekend werk geleverd.

De BORA inductieplaat met ingebouwde afzuiger is voor ons ook echt een pluspunt, we koken nu met veel plezier op onze inductie kookplaat en een hoog werkblad blijkt ideaal. We hebben van een toch wat kleine ruimte iets unieks gecreëerd, waar we best trots op zijn!

Familie. Toes

Overzicht