Binnenkijken bij de familie Stenger

De ervaringen van andere klanten zegt veel over een keukenzaak

We wonen nu een paar maanden hier en zijn erg blij met onze keuken! In eerste instantie bezochten we keukenzaken die iets verder weg waren. Na verloop van tijd wilden we echter liever een keukenzaak dichter bij huis vinden. We gingen op internet zoeken en vonden SMAAK keukens. De doorslaggevende factor waren de uitstekende recensies die we online tegenkwamen. De ervaringen van andere klanten zegt veel over een keukenzaak!

De flexibiliteit vonden we enorm prettig

We zijn uitstekend begeleid door Tijn. Het mooie van SMAAK keukens is dat je gedurende het hele proces wordt bijgestaan door één contactpersoon. Ook de korte en open communicatielijn was erg handig. Als we een vraag hadden, konden we Tijn zelfs een berichtje sturen en werden we direct geholpen! De flexibiliteit vonden we enorm prettig.

We wilden de handgrepen net iets anders

Uiteindelijk is het een neutrale keuken geworden met speelse accenten. De tegeltjes aan de wand, de mooie aders in het werkblad en vooral ook de handgrepen! Deze zijn gemaakt door Siersmederij Tupker. We wilden de handgrepen net iets anders en deze passen perfect bij het geheel, vooral ook bij het werkblad! Bovendien is de oven net wat hoger dan standaard, waardoor we gemakkelijk twee gerechten tegelijk kunnen bereiden. Ideaal als er een grotere groep eters langskomt.

Het is nu echt een leef keuken geworden

We zijn erg blij met ons keramische marmerlook blad, dat doorloopt aan de zijkanten van ons eiland. Door het plaatsen van het eiland hebben we meer opbergruimte gecreëerd. Ook kunnen we nu om het eiland zitten, bijvoorbeeld wanneer vrienden langskomen. Het is nu echt een leef keuken geworden!

Fam. Stenger

Overzicht