Binnenkijken bij de familie Klarenbeek

Via de pagina "Binnenkijken bij" zijn wij terecht gekomen bij SMAAK keukens

Via de pagina “ Binnenkijken bij “ zijn wij terecht gekomen bij SMAAK keukens. Wij vonden heel interessant om te zien wat er mogelijk is binnen keukenland. Via deze pagina konden wij goed zien wat wij wel en niet wilden.

Wij hebben voor een le mans hoekkast, een geweldige oplossing voor de hoek in de keuken.

Wij hebben voor een le mans hoekkast, een geweldige oplossing voor de hoek in de keuken. Het systeem werkt erg soepel, je kan er echt veel spullen in kwijt. Bij de le mans kast komt het mechanisme helemaal buiten de kast, zodat je er goed bij kan. Wij hebben gekozen voor pannen omdat dit dicht bij ons kookdeel zit.

Blij zijn wij met het idee van SMAAK keukens om het werkblad door te laten lopen in de vensterbank

Blij zijn wij met het idee van SMAAK keukens om het werkblad door te laten lopen in de vensterbank. Omdat het werkblad doorloopt in de vensterbank werd ons werkblad ingemeten na de montage. Tijdelijk hebben wij gekookt op een noodblad, maar vrij snel kwam het  juiste werkblad.

Doordat je er van 2 kanten bij kan is deze kast extra functioneel

Deze uittrekkast is echt een plezier om mee te werken, vooral voor onhandige grote potten is dit een hele handige opslagplek. Doordat je er van 2 kanten bij kan is deze kast extra functioneel. Het inrichten van de keuken was echt een feestje. Door deze handige bakjes hebben wij nu onze eigen breakfast corner. Naast dat dit heel prettig werkt blijven de kastjes ook lekker overzichtelijk en schoon.

Wij zijn erg blij met SMAAK keukens en zouden zeker aanraden hier een kijkje te nemen als je op zoek bent naar een nieuwe keuken

De montage van de keuken is erg soepel verlopen. Wij zijn erg blij met SMAAK keukens en zouden zeker aanraden hier een kijkje te nemen als je op zoek bent naar een nieuwe keuken.

Anthony en Laura Klarenbeek

Overzicht