Binnenkijken bij de familie Dijs

Vanaf het eerste moment waren we enthousiast

We zijn bij SMAAK keukens terecht gekomen omdat we op zoek waren naar een nieuwe keuken. Eerst hadden we een keukenzaak gevonden in Amersfoort, maar tijdens een familiebezoek ontdekten we dat onze (schoon)zus en zwager ook bezig waren met een keukenrenovatie, en zij hadden zeer positieve ervaringen met SMAAK keukens. Hierdoor werden ook wij nieuwsgierig, en vanaf het eerste moment waren we enthousiast. We vinden het bovendien belangrijk om lokale bedrijven te steunen, en deze keukenzaak bevindt zich in Soest, waar wij ook wonen!

Daar hoort ook een nieuwe keuken bij

We waren toe aan vernieuwing van ons huis, en daar hoort ook een nieuwe keuken bij! We hebben de indeling wat aangepast, zoals het verplaatsen van de hoge kastenwand met koelkast naar de andere kant, waardoor we nu een open doorkijk hebben naar de keuken.

In de keuken is er altijd behoefte aan extra kastruimte

Wat we vooral waarderen, zijn de diepe kasten en lades onder het gasfornuis. Bij binnenkomst in de keuken hebben we nu ook links een extra keukenkast, waardoor we nog meer ruimte hebben voor onze keukenspullen. Want zeg nu zelf, in de keuken is er altijd behoefte aan extra kastruimte!

De lichte kleur en opstelling passen perfect bij ons

De plezierige samenwerking met SMAAK keukens en de betrokkenheid tijdens het proces hebben ervoor gezorgd dat alles soepel verliep. Tijn kwam regelmatig even kijken of alles goed verliep. We zijn elke dag blij met onze keuken. Deze is tijdloos en erg praktisch, en de lichte kleur en opstelling passen perfect bij ons!

Fam. Dijs

Overzicht