Binnenkijken bij de Familie Batenburg

Onze interieurstyliste gaf ons de tip

Toen we dit huis hebben gekocht zat er een typisch jaren 90 keuken in. Tijdens de verbouwing van ons huis hebben we een interieurstyliste ingeschakeld. In eerste instantie voor de leefruimtes. We zijn zelf op zoek gegaan naar een keuken toen onze interieurstyliste ons de tip gaf om bij SMAAK keukens te kijken.

Zelfs vrienden en familie waren positief verrast

SMAAK keukens voelde voor ons gelijk anders dan andere keukenzaken waar we zijn geweest. Een stuk persoonlijker. Met behulp van onze styliste hebben we een prachtige keuken ontworpen en de keuken is voor ons een interieur eyecatcher geworden in huis. Zelfs vrienden en familie die langskomen waren positief verrast en hebben het vaak over hoe mooi ze de keuken vinden.

De nis maakt het speels

De nis aan de linkerkant maakt het geheel speels en een voordeel is dat als we op de bank zitten niet direct het aanrecht opkijken. SMAAK keukens heeft ook de ombouw van de nis geregeld en in overleg met de interieurstyliste de breedte. Dit maakt het zoveel makkelijker. We weten dat de mensen die betrokken zijn bij het proces elkaar al kennen en vaker samenwerken.

Met kinderen heb je behoefte aan kastruimte

De keuken is ruim en we hebben veel kastruimte. Dit is voor ons echt een plus omdat we hier als gezin veel gebruik van maken. Vooral met 2 kinderen heb je behoefte aan extra kastruimte. Er is zelfs nog kastruimte over kan je nagaan!

Fam. Batenburg

Overzicht