Binnenkijken bij David en Iris

“Voor ons was het erg belangrijk dat onze keuken doorliep in de stijl
van onze woning”

“Voor ons was het erg belangrijk dat onze “open” keuken doorliep in de stijl van onze woning, door de ruime keuze in kleuren en materialen is onze keuken precies de echt eyecatcher geworden van onze woning” De kleuren passen helemaal bij de rest van ons interieur, zelfs de greeplijst is in keuken kleur gespoten.

Wij gekozen voor een combioven en een stoombak oven.

Aangezien wij het allebei geweldig vinden om te koken voor familie en vrienden hebben wij gekozen voor een combioven en een stoombak oven. Een wereld die voor je opengaat als je een hobby chef bent zoals wij zijn.

Het plankje voor leuke kopjes maakt dit hoekje helemaal af

Om de wand met de hoge kasten een beetje te breken hebben wij gekozen voor een grote coffee corner, het leuke aan de afwerking is dat de kleur van de achterwand doorloopt in de bovenkant van de coffee corner. Het plankje voor leuke kopjes maakt dit hoekje helemaal af.

Wij zijn allebei vrij lang!

Wij zijn allebei vrij lang, daarom is het nu ook echt een luxe dat onze werkhoogte 97 cm is en toch een dun werkblad heeft. Dit zijn allemaal kleine praktische toevoegingen waar veel aandacht aan wordt besteed in het verkoopproces. De tegels hebben wij zelf uitgezocht en passen perfect bij het geheel

De echte kers op de taart is de spoelbak van keramiek

De echte kers op de taart is de spoelbak van keramiek die doorloopt in hetzelfde materiaal van ons werkblad van keramiek. Dit is zo mooi in verstek gemaakt door de fabrikant. Wij hebben daarbij een bronzen kraan van Quooker uitgezocht. Het brons komt ook weer terug in de spoelbalplug

SMAAK keukens heeft ons hierbij echt geweldig geholpen

In de oriëntatie en uitzoekfase van onze woning heeft het keukenproject de meeste aandacht gekregen en SMAAK keukens heeft ons hier echt geweldig bij geholpen. Wij zijn erg blij met onze keuken en laten deze dan ook met trots aan iedereen zien.

Overzicht