Binnenkijken bij Daphne en Jeroen

De keuken past perfect bij de stijl van ons huis en we zijn er helemaal weg van.

Welkom in ons huis! Wij zijn Daphne en Jeroen en we zijn onwijs blij met onze nieuwe keuken. Het was liefde op het eerste gezicht toen we deze kleur van de keuken zagen bij SMAAK keuken. Er is bij SMAAK keukens onwijs veel keus in kleur en materiaal, maar wij wisten eigenlijk al wat wij mooi zouden vinden in onze nieuwe keuken. Het past absoluut perfect bij de stijl van ons huis en we zijn er helemaal weg van. 

Zo blij met de slimme oplossing voor de verwarming. 

Een van de aspecten van  waar we echt blij mee zijn, is de slimme oplossing voor de verwarming in de hoek van de keuken. Deze keuze heeft de ruimte optimaal benut en we kunnen nu elke centimeter van onze keuken gebruiken. Verder is de kookplaat met geïntegreerde afzuiger ook een van onze favoriete kenmerken van de keuken. Het zorgt niet alleen voor een strak uiterlijk, maar biedt ook praktische voordelen. We hebben nu geen aparte afzuigkap meer die de aandacht trekt en het uitzicht belemmert.

De kleine details zorgen voor een prachtig geheel

Wat de afwerking betreft, zijn we dol op de RVS greeplijst die terugkomt in andere details van de keuken. Dit geeft een gevoel van samenhang en maakt de keuken helemaal af. Het zijn juist deze kleine details die zorgen voor een prachtig geheel.

Onze keuken is voorzien van alle benodigdheden

Het was voor ons ook belangrijk om een betaalbare keuken te vinden, maar wel met alle gewenste functies en apparatuur. Gelukkig hebben we precies gekregen wat we zochten! Onze keuken is voorzien van alle benodigdheden, zonder dat we ons budget hebben overschreden. We zijn erg tevreden met de prijs-kwaliteitverhouding. Wij raden Smaak Keukens iedereen aan!

Overzicht