Binnenkijken bij Dagmar Tupker

De keuken past helemaal in de stijl van ons huis en smaak

Superblij met onze greeploze keuken. Ik vind eerlijk gezegd dat alles zo goed gelukt is. De keuken past helemaal in de stijl van ons huis en smaak, Ook het grote wandschilderij komt perfect uit. Tijn heeft goed naar onze wensen geluisterd en wij zijn erg blij met de keuken!

Met de plafond afzuigunit van Novy bespaar ik veel ruimte op mijn kookplaat.

Je ziet tegenwoordig veel kookplaten met afzuiging in het midden van de kookplaat. Ik kook graag en gebruik veel pannen, dus met de plafond afzuigunit van Novy bespaar ik ruimte op mijn kookplaat. 

Mijn grootste wens was een werkblad wat eruit sprong en waar je naartoe getrokken wordt 

Het werkblad springt er echt uit. het is gemaakt van keramiek en door de ronde randafwerking wordt de kernkleur zichtbaar, dat geeft een heel speciaal effect. Heerlijk ook dat dit werkblad tegen zeer hoge temperaturen bestand is. Ik zet nu de hete pannen gewoon op het aanrechtblad. Ik wilde een werkblad wat eruit sprong en waar je naar toe getrokken wordt om ernaar te kijken en er even aan te willen zitten. 

Siersmederij Tupker heeft de horizontale en verticale greeplijst van messing gemaakt

De keuken heeft speciale details die uniek zijn te noemen. Siersmederij Tupker heeft de horizontale en veticale greeplijst van messing gemaakt. Ook de plint is van messing.

Omdat wij precies wisten hoe onze droom keuken eruit zag, hebben wij dit binnen twee uur kunnen realiseren. Mede dankzij het luisterend oor van Tijn!

Overzicht