Binnenkijken bij Cor en Monique

Via Studio Refined zijn wij terecht gekomen bij SMAAK keukens in Soest. Omdat wij hier een goed gevoel hadden was de definitieve keuze snel gemaakt.

Via Maaike Schipper-Boomgaard van Studio Refined zijn wij in contact gekomen met SMAAK keukens. Wij gingen verhuizen van Blaricum naar Heerde en hadden hele specifieke wensen met betrekking tot de keuken. Maaike had het ontwerp al gemaakt, het was een kwestie van de materialen uitzoeken en in het echt zien, om vervolgens de knoop door te hakken. Omdat wij hier een goed gevoel hadden was de definitieve keuze voor SMAAK keukens snel gemaakt. 

De kleur waar wij voor zijn gevallen is Fenix Green, dit gecombineerd met een composieten werkblad met ader creëert een waanzinnig effect.

Onze keuze was gevallen op een speciaal keukenfront wat gemaakt is van fenix materiaal. Dit is een hele matte kunststof die door zijn ultra gladde oppervlakte een zogenaamde anti fingerprint heeft. Met andere woorden je ziet er bijna geen vlekken op. Ideaal met 2 kleintjes in huis. De kleur Fenix Green, gecombineerd met een composieten werkblad met ader creëert een waanzinnig gaaf effect.

De wijnwand met haard zorgt voor een mooie verbinding tussen de keuken en de woonkamer.

De keukenruimte leende zich voor een grote woonkeuken, dit was een wens van ons. De ruim opgezette keuken fungeert nu als ontzettend fijne plek. De wijnwand met haard zorgt voor een mooie verbinding tussen de keuken en de woonkamer.

De kastenwand is een lust voor het oog waar wij elke dag van genieten.

De hoge kastenwand is gemaakt van een front met gefineerde zwartgelakte stroken, dit maakt dat de kasten wand ten opzichte van de Fenix fronten een heel mooi contrast geeft. Daarnaast zijn alle deuren in symetrie geproduceerd waardoor de twee ATAG apparaten er schitterend uitkomen. Aan de ene kant hebben wij een grote koeler en aan de andere kant een grote vriezer. De kastenwand is een lust voor het oog waar wij elke dag van genieten.

SMAAK keukens heeft perfect werk verricht. Het hele proces hebben wij als erg prettig ervaren, van advies van Tijn tot de plaatsing van de keuken.

Wij zijn zo ontzettend blij met ons nieuwe huis en inrichting. Het is helemaal geworden zoals wij dat voor oog hebben gehad. Al met al was een heel groot project waarbij alles goed is samengekomen van tekentafel tot realiteit. SMAAK keukens heeft perfect werk verricht. Het hele proces hebben wij als erg prettig ervaren, van advies van Tijn tot de plaatsing van de keuken.

Overzicht