Binnenkijken bij Cherise en Roderik

Onze wens was een grote open leefkeuken

Onze wens was een grote open leefkeuken, een centrale plek in het huis waar alles samenkomt. Vanwege de grootte van de keuken vonden wij het belangrijk dat deze rust uit zou stralen. Daarom hebben wij gekozen voor een mooie taupe kleur van de keuken en een licht composieten werkblad.

De Siemens kookplaat met afzuigingunit achter de kookplaat is mijn absolute favoriet

Roderik: “ik ben echt een apparatuur freak en heb dan ook alles met zorg zelf uitgezocht. Zo heeft de grote Liebherr koelkast een bio-fresh gedeelte om groente, fruit en vis en vleeswaren veel langer houdbaar te houden. De vriezer heeft een ijsblokjes machine aan de binnenzijde van de vriezer, erg handig.  Het mooie is dat deze niet zichtbaar is aan de buitenkant. De Siemens kookplaat met afzuiging achter de kookplaat is mijn favoriet. De afzuigunit zit achter de 5 zone inductiekookplaat en komt alleen op als wij aan het koken zijn. ”

Ik wil de dat de keuken de trekpleister zou worden van de woning en dat is helemaal gelukt

De keuken heeft precies datgene wat ik voor ogen had aldus Cherise. Ik hou van gezelligheid en vrienden en familie over de vloer. Ik wilde dat de keuken de trekpleister zou worden van de woning en dat is helemaal gelukt. Ik geniet elke dag van de keuken. Zo zitten wij vaak aan het bargedeelte voor een snel ontbijtje of tijdens het bereiden van het eten. De koffienis naast de hoge kastenwand vind ik ook heel fijn gepositioneerd. Waar ik helemaal over te spreken ben is de paal die in het midden van de keuken toch een soort van sta in de weg had kunnen zijn, maar niets is minder waar. De paal is helemaal geïntrigeerd in de keuken en het werkblad is er vakkundig omheen gemaakt. Echt vakwerk.

Als het even kan kiezen wij voor grote aankopen voor een Soester bedrijf

Als het even kan kiezen wij voor grote aankopen voor een Soester bedrijf. Dat vinden wij belangrijk en het werkt vaak veel beter. SMAAK keukens heeft het uitstekend gedaan. Omdat ik moest bevallen was er een deadline voor de levering en montage. SMAAK keukens heeft het allemaal prima op tijd kunnen regelen. Verder zijn de lijntjes kort, denken ze heel goed mee.  Kortom wij raden SMAAK keukens iedereen aan.

Cherise en Roderik

Overzicht